ПРОФ. МЕРМЕРСКИ ДАДЕ МОЩНА РЕЦЕПТА СРЕЩУ ГРИП

0
3769

 

  1. Вземете си 300 грама джинджифил – настърган, един настърган лимон и 400 грама истински мед. Смесете ги хубаво и ги разбъркайте в буркан. От тях всеки ден приемайте по две-три лъжички. По всяко време, но особено добре е да започнете с една сутрин на гладно..
  1. Поставете 40-ина капки от 30-процентова прополисова тинктура в чаша с топла вода или с мляко. Изпивате ги и после не ядете нищо около 30 минути. Това се прави през два часа, за да бъде ударен приемът и много по-ефективен. В мига, в който почувствате, че имате хрема, натопете една клечка с памук отново в клеева тинктура от 30 процента. След това намажете с нея вътрешността на ноздрите си и ще видите, че от хремата няма да има следа. При това не след час, а само след минути.
  1. В кофичка домашно кисело мляко , сложете 1 с. л. пектин, 1 кафена лъжичка канела , 2 с. л.  черни боровинки , 50 грама смлени орехи, 1 с. л. мед. Разбърквате добре сместа и това е! Приготвената кофичка се изяжда за един ден на няколко пъти. Ще ви бъде вкусно, освен че е полезно!

petel.bg