Променя се организацията на движение по част от автомагистрала „Тракия“ в посока София от 8 до 22 април, съобщиха от АПИ

0
67



Променя се организацията на движение в посока София при 350-и км на автомагистрала „Тракия“ от 8 до 22 април заради ремонт на фуги на две мостови съоръжения при река Айтоска и над жп прелез. Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията „Пътна инфраструктура” (АПИ). 

Ще бъде затворен участък от около 600 метра. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за Бургас, а скоростта в участъка ще е до 50 км/ч, уточниха от АПИ. Ремонтните дейности на фугите на мостовите съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен. През март бяха ремонтирани фугите на същите съоръжения в платното за Бургас.

От АПИ апелират шофьорите да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи. 

От 19 март до 2 април бе променена организацията на движение в участък от автомагистрала „Тракия“ на територията на област Бургас заради ремонт на фуги на две мостови съоръжения.

/ЛРМ/



Източник БТА