ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОД НА МВР ДОБРИЧ 6 декември 2019 г.

0
712

На 5 декември, около 21:45 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети в град Каварна, между лек автомобил „Рено” и лек автомобил „Мерцедес”. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство на водача на лек автомобил „Рено”, цифровата индикация отчита наличието на 1,96 промила. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 43-годишна жена от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 5 декември, около 14:05 часа в град Тервел е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от 53-годишен мъж, известен на МВР. В хода на проверката е установено, че водача на МПС е с отнето СУМПС и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 5 декември, около 22:00 часа в с. Коларци, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от 20-годишен мъж, известен на МВР. В хода на проверката е установено, че водача на МПС е с отнето СУМПС и управлява МПС в срок от наложено му наказание. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 6 декември, около 00:20 часа по ул. „Страцин” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявен 21-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,2 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 5 декември, около 17:50 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба на сумата от 1 200 лева, лични и фирмени документи и таблет от лек автомобил „Шкода”, паркиран по ул. „Сан Стефано” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 5 декември, около 06:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от територията на „ЦЗПЖ” Добрич. Установено е, че чрез взлом на катинар, неизвестен извършител е проникнал в помещението и е извършил кражба на папагал от породата „зелена амазона”. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

6.12.2019 г.                                                  ОД НА МВР ДОБРИЧ