Предстоят публични обсъждания на концепция „Изграждане на зони за спорт и спортни площадки на открито в СУ “Димитър Талев” гр. Добрич“ в гр. Добрич

0
119

На 7 март /четвъртък/ от 16:30 ч., в голямата заседателна зала на 2 ет. в  сградата на Община град Добрич ще се проведе публично обсъждане на концепция BG16FFPR003-2.001-0009 „Изграждане на зони за спорт и спортни площадки на открито в СУ “Димитър Талев” гр. Добрич“ с широката общественост на град Добрич.

Концепцията е разработена в партньорство между Средно училище „Димитър Талев“ гр. Добрич с училищното настоятелство на СУ “Димитър Талев” Добрич и спортен клуб по карате “Сейкен”.

Планираните дейности са насочени към създаване на условия за физическо и здравно изграждане и развитие на младото поколение чрез изграждане на съвременни, модерни зони за спорт и игри. За реализацията й са планирани 236 226 лв. от Програма “Развитие на регионите” 2021-2027 г.

Линк към презентация на концепцията: https://bit.ly/3PndSnJ

Публичните консултации се осъществяват и чрез онлайн анкети на следния линк: https://forms.gle/H3ces5U5cErHAEMN6

Всеки заинтересован, може да изпраща препоръки, възражения, предложения или коментари за реализацията на концепцията до приключване на обществените обсъждания по места – 20 март 2024 г. на електронната поща на Областен информационен център – Добрич: oic_dobrich@abv.bg