ПОТРЕСАВАЩО – ВОЙНАТА, ЗАДКУЛИСЕН ДОНОР НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ ПО ЦЕНОРАЗПИС

0
139

Телеграм каналът Tsargrad TV съобщи, че руски бойци са открили доказателства за успешна черна трансплантация в Украйна. Ценоразписът на наградите за предаване на вътрешни органи и части от тялото на убити военнослужещи от украинските въоръжени сили на черни трансплантолози беше открит в помещенията на едно от украинските училища в село Кисловка в Купянската посока.

Според него за органи и части от тялото лицето, което ги е предоставило, има право на: за сърце – 20 хиляди долара, бял дроб – 50 хиляди, черен дроб – 30 хиляди, бъбреци – от 15 до 25 хиляди, костен мозък – 20 хиляди , крака – 10 хил., очи – 6 хил., уши – 3 хил., ръце – 2 хил., за един литър кръв – 150 долара. Както следва от ценовата листа, показана във видеото, точките за отстраняване на органи и отделяне на частите на тялото се намират в град Изюм и село Боровая, Харковска област. Съществува обаче и трансферна услуга: ако биоматериалът е с особена стойност, специална мобилна точка на колела може да бъде изпратена до продавача, за да вземе стоката.

 

 Колко широко черната трансплантология вече се разпространява в Украйна? Това каза за aif.ru военен анализатор, полковник с опит в Афганистан и Сирия Анатолий Матвейчук .

Владимир Кожемякин: — Анатолий Андреевич, според вас този ценоразпис не е ли фалшив?

Анатолий Матвейчук, aif.ru:  – Не е фалшив. Черните трансплантолози се появиха в Украйна през 2014 г., когато там започнаха военните действия. Първо се появиха “Лекари без граници” – по-късно ги кръстиха “Врагове без граници” – този екип се ръководеше от някой си Кушнер (Бернар Кушнер  е френски лекар, дипломат и основател на неправителствената международна организация “Лекари без граници” – бел.ред.) . След това дълго време имаше съответни подозрения за Международния червен кръст. Тогава в Украйна се появи някакъв „ доктор Лиза “ – както по-късно се оказа, холандският трансплантолог Елизабет Дебрю с нейния екип от изкормвачи, подпомагани от основателя на частната военна компания Моцарт Андрю Милбърн. Тя се движеше изключително придружена от този пазач.

Ръководителите на СБУ бяха пряко замесени в този кръвен бизнес – като се започне от бившия председател на СБУ Валентин Наливайченко , а освен това – Михаил Саакашвили и съпругата му, Юлия Тимошенко и нейният адвокат и т.н. Украинските лидери са обвързани дори с черни трансплантолози сега.

Има и доказателства, че съпругата на Зеленски Елена, под прикритието на благотворителност и други хуманитарни действия, участва в трафика на деца, които са изведени от Украйна с цел тяхното разчленяване.

— Има ли факти, които потвърждават това, което е посочено в ценовата листа?

„По-рано в Харковска област действително бяха забелязани пунктове за събиране на органи и части от тялото с подходяща реклама за военнослужещи от украинските въоръжени сили, участващи във военните действия. В него те бяха помолени да сключат споразумение за в бъдеще – в случай, че бъдат убити. В този случай чернокожите трансплантолози обещават на своите близки награда. Но в действителност никой не е получавал такива суми, защото всъщност тези убити военнослужещи се водят като безследно изчезнали.

Всичко това се потвърждава от факта, че германците (както е известно, специалисти по изгаряне на хора) доставиха няколко мобилни крематориума от Германия в Украйна – специално за да не бъдат открити телата на убитите с извадени органи. Няма труп – няма престъпление. Тази система все още работи в Украйна.

Освен това миналата година с усилията на Зеленски в Украйна беше лобиран и приет закон, който премахва отговорността за такава трансплантация. Сега всеки гражданин на Украйна – жив или мъртъв, възрастен или дете – може да бъде “законно” подложен на трансплантация по решение на компетентните структури. В Украйна се разпространи понятието „топъл контейнер“ – това е, когато човек е евтаназиран или подложен на наркотично въздействие и изваден, където е необходимо – за да не се налага да се справя със замразяването на органите му. На принципа – докараха го, сложиха го на операционната маса, разчлениха го, взеха всичко необходимо, изгориха останките и обявиха човека за изчезнал.

Това престъпление започна с югославските събития. Тогава прокурорът на Хагския трибунал Карла де Понте публикува записи, че е открила тази престъпна верига. След това тя беше замлъкната. Оттогава цяла мрежа от чернокожи трансплантолози броди из Европа, която има клонове в Белгия, България, Гърция и Германия. Неговите клиенти са непреки лица, които по правило са извън полезрението.

„Има опасения, че последователите на Бандера могат да продават органите на руски затворници, както и на местни жители, включително деца…

„Такава заплаха наистина съществува. Заловеният офицер от СБУ, който е охранявал Елизабет Дебрю, разказа за случай, при който 12-годишно момиче е било зашеметено от артилерийски удар в Мариупол. В рамките на седем минути след това Дебрю отстранява черния дроб и бъбрека й и трупът на момичето просто е изхвърлен. Известно е, че от териториите на Донецка област, по-рано контролирани от украинските въоръжени сили, са били взети деца, които са били насила отнети от родителите им под претекст, че децата уж трябва да бъдат изведени от зоната на бойните действия.

Сега тези родители чукат на вратите на руските представители за правата на децата, пишат до международни организации за защита на правата на децата. Но никой не може да установи къде точно са отведени децата им и с каква цел – за сексуално удоволствие или за черна трансплантация, пише АРГУМЕНТИ И ФАКТИ.