Терористите са борци за свобода според дащната ливанка

Миа Халифа – ливанката, която преди години направи завидна кариера като порно актриса, потресе света с ужасяващ коментар за войната в Израел. Тя изрази публично радостта си от действията на “Хамас” – терористичната група, която стои зад безмилостните атаки, започнали в събота, когато загинаха над 900 души.

“Ако можете да погледнете на ситуацията в Палестина, без да сте на страната на палестинците, много грешите и историята ще го докаже с времето”, е написала Миа, която днес се изявява в “Онли фенс”.

В следващ пост в социалните мрежи Халифа сравни “Хамас” с борците за граждански права в САЩ от 60-те години на миналия век като Мартин Лутър Кинг. Очаквано, публичните изказвания на Миа събудиха истински гняв сред милионите ѝ последователи. И вероятно по тази причина тя е изтрила някои от смущаващите си постове.

Но това съвсем не е първият път, в който излага позицията си по отношение на политически събития. А през 2018 г. дори е получила смъртни заплахи от ИДИЛ заради сцена в еротичен филм, в която е заснета с хиджаб. https://lupa.bg/