Популярната руска порно звезда Ева Елфи /Юлия Романова/ предложи сътрудничество с хокейния Авангард от родния й град Омск.

Юлия Романова е предложила да участва в създаването на различни рекламни материали, а най-примамливото е, че ще го направи без пари.

Романова разказва за спомените си от 2004 година, когато целият град е празнувал титлата на Авангард и призна, че винаги е мечтала да може да помогне с нещо на клуба.

Според запознати сделката е близо и Ева Елфи може да се появи на новогодишния календар на Авангард, както и да бъде видяна в интернет реклами на хокейния клуб.

https://blitz.bg/

*****

Ева Елфи е руска филмова актриса за възрастни и модел. Тя изгрява като звезда през 2019 г., когато е номинирана за две филмови награди за възрастни.

Освен това, нейният акаунт в Instagram е пълен с нейните горещи, пищни и кипящи изображения. Има хиляди последователи под профила си в Instagram.

Рожденият й ден е на 27 май 2000 г. Тя притежава руска националност и принадлежи към смесен етнос. Родена е в Омск, Русия.

Ева Елфи е висока 1,65 м, тежи около 55 кг. Измерванията на тялото й са 36-26-35 инча. Тя фитнес модел, има красиви лешникови очи и руса коса.

Ева Елфи не е дала информация за живота си на запознанства. В момента тя е необвързана и фокусирана върху кариерата си. Иска някой ден да спечели Оскар като актриса.

Ева Елфи споделя модни и лайфстайл селфита в Instagram. През 2020 г. нейното състояние се оценява на около 3 милиона долара.

Нейните хобита включват танци и пеене.

Тя е активна в социалните медийни платформи.

Тя е запален любител на домашните любимци.

Обожава пътуванията и фотографията.

Тя е много близка с членовете на семейството си.

Синьото е любимият й цвят.

Тя е една от най-известните уеб базирани звезди на живота и медийни влиятели в американската медийна индустрия.

Освен това получава заплащане за партньорства и реклами от своите спонсори.