• Най-известната актриса от филми за възрастни в родината си засне кратко видео

Сръбската порнозвезда Ивана Станкович от село край Ниш надъха футболните национали на родината си преди световното първенство в Катар, което ще се проведе от 20 ноември до 18 декември. Тя засне кратко видео с фланелка на Сърбия и по червени дантелени бикини. В кадъра от няколко секунди сръбкинята съблазнително облизва устни.

29-годишната блондинка е най-известната актриса от филми за възрастни в родината си, като е популярна с псевдонима Чери Кис и е част от индустрията над 10 години. За първи път се снима, когато е на 19 години, като тръгва от Унгария, за да стигне до Америка, където живее. Сръбкинята се е снимала в 123 порно филма и в един от тях е в ролята на фенка на Цървена звезда – с фланелка и шал, а нейният партньор е с екип на Хърватия. „Това е правилният отбор, ти си заложил на грешния. Ще ти изнеса лекция, за да запомниш моята Звезда“, нарежда Чери във филма.

Наскоро сръбкинята посети родното си село Шарлинац и пече ракия. „Обикновено идва с кола, но не се задържа дълго. Прекарва по няколко дни с баща си и баба си Мирка. Много помага на възрастната жена. Наскоро два дни пекоха ракия“, разказаха пред „Курир“ жители на малкото селце.

Сърбия излиза за първия си мач в Катар срещу петкратния световен шампион Бразилия на 24 ноември, а с травми са звездите в атака Александър Митрович и Душан Влахович. В групата са още тимовете на Швейцария и Камерун.  https://blitz.bg