Порнозвезда бе обвинен в над 30 изнасилвания. Сред жертвите на ветерана в индустрията за възрастни Рон Джеръми е и 15-годишно момиче, пише в. “Сън”.

От окръжната прокуратура в Лос Анджелис съобщиха, че престъпленията му се разпростират в период от 20 години.

„Много често жертвите на изнасилвания решават да запазят своята идентичност и страдат в анонимност. Много се радваме, че тук случаят не е такъв”, казват от прокуратурата.

Жените, заради които Джеръми е обвинен в изнасилване за период от 23 години, са на възраст между 15 и 51 години.

В писмо адвокатът на Джеръми заяви, че актьорът е “невинен по всички обвинения”. През август 2020 г. Джеръми написа в Туитър, че няма търпение да докаже невинността си.

Той беше арестуван преди повече от година по обвинения, че е изнасилил три жени и остава задържан до процеса. През продължилото месеци разследване проговориха още негови жертви.

Инцидентите според жертвите са станали в нощни клубове и барове в Лос Анджелис, по време на снимки и в дома на Джеръми, като са започнали през 1996 г. Разследването продължава.

Рон Джеръми започва да се снима в порно филми през 1978 г. и досега е участвал в над 2000.

Инцидентите според жертвите са станали в нощни клубове и барове в Лос Анджелис, по време на снимки и в дома на Джеръми, като са започнали през 1996 г. Разследването продължава. https://lupa.bg/