• В книгата си Даниелс разказва, че един от бодигардовете на Тръмп я поканил да вечеря със звездата от “Стажантът” в неговия пентхаус

През юли 2006 г. магнатът в сферата на недвижимите имоти и телевизионна звезда от риалити шоуто Доналд Тръмп се запознава с актрисата от филми за възрастни Сторми Даниълс по време на турнир по голф за знаменитости в езерото Тахо, предаде АФП.

Какво точно се е случило след това е спорно, но изглежда, че тази седмица ще се стигне до първото в историята наказателно обвинение срещу бивш президент на САЩ.

Това са събитията, довели до политически взривоопасния случай, и ролята на Даниълс в него:

Езерото Тахо

В книгата си от 2018 г. “Пълно разкриване” Даниълс, чието юридическо име е Стефани Клифорд, разказва за съдбовната си среща с Тръмп в голф курорта в Невада на брега на езерото Тахо.

На снимка, направена по това време, се вижда как двамата позират заедно в кабината на порнографско студио, където Даниелс работи като “портиер”.

Тръмп е облечен с червена шапка, жълта поло риза и панталони в цвят каки. Даниълс стои до него в плътно прилепнал черен топ, който разкрива ханша ѝ.

По това време Даниелс е на 27 години, а Тръмп – на 60. Третата му съпруга, Мелания, беше родила сина им Барън около четири месеца по-рано.

В книгата си Даниелс разказва, че един от бодигардовете на Тръмп я поканил да вечеря със звездата от “Стажантът” в неговия пентхаус.

Двамата започнали да правят “може би най-малко впечатляващия секс, който някога съм правила”, пише тя в разказа си, който включва и нелицеприятно описание на анатомията на Тръмп.

Тръмп отрича да са правили секс и обвинява Даниълс в “изнудване” и “пълна измама”.

Даниълс заяви, че е поддържала връзка с Тръмп през следващата година с надеждата, че той ще я покани в своето телевизионно риалити шоу, но това така и не се случило.  https://bgvoice.com/