• Актрисата публикува провокативни снимки, за да си плати ипотеката

52-годишната актриса Дреа де Матео, която е известна с участието си в хитовата поредица „Семейство Сопрано“, каза пред Daily Mail, че порнографският сайт OnlyFans е спасил живота й. По време на пандемията от COVID-19 звездата остава без работа. Причината е, че отказва да си постави ваксина срещу опасната болест, а това ѝ коства липса на предложения за служебни ангажименти. Изведнъж тя открива, че има само 10 долара в банковата си сметка. Ситуацията се влошава толкова много, че актрисата е изправена пред вероятността да загуби единствения си дом.

“Трябваше спешно да се опитам да продам къщата, преди да ми бъде отнета. В същото време загубих майка си, роднините ми останаха без пари, просто не знаех къде да отида”, спомня си Матео. Тогава тя се регистрира в сайт за възрастни. Само пет минути след като публикува провокативните снимки, звездата печели достатъчно пари, за да изплати ипотеката си.

Матео призна, че в началото изобщо не планирала да участва в рискованото начинание, но оттогава е променила отношението си към сайта: „Тези кадри предизвикаха фурор в социалните мрежи, историята ми стана заразна, хората полудяха. Първоначалната идея беше да имам свой подкаст, в който да разговарям с известни личности на интимни теми, но в крайна сметка направихме фотосесия.”

Актрисата отбеляза, че не обръща внимание на критиките и смята решението си за абсолютно правилно: “Всеки, който иска да ме съди и унижава, да го направи. Надявам се, никога да не се окажете в положението, в което се озовах аз, грижейки се за две малки деца.”

OnlyFans помага на Дреа не само да изплати дълговете си, но и да стартира собствена марка дрехи Ultrafree. Колекциите са вдъхновени от стила на нейния син. Звездата, заедно с бившия си съпруг Шутър Дженингс, има две деца: 16-годишна дъщеря Алабама и 12-годишен син Уейлън. Това не е първият опит на актрисата да прави собствен бизнес. Преди време тя имаше магазин за дрехи Filth Mart в Манхатън, който затвори и отвори нов такъв в Лос Анджелис.

Де Матео завършва училището по изкуства Tisch на Нюйоркския университет. Записва се във висшето училище с намерението да учи за режисьор, но актьорската игра я привлича повече. Първоначално е предвидено нейната геройня в „Семейство Сопрано“ да се появи само в един епизод, но актрисата успява да впечатли продуцентите и става постоянен член на поредицата. https://trud.bg