ПОПУЛЯРНИ ПЕВЦИ ИЗЛИЗАТ БЛАГОТВОРИТЕЛНО НА СЦЕНАТА В ДОБРИЧ ЗА ПОСТРОЯВАНЕТО НА ХРАМ В РОДНИЯ ИМ ГРАД /ВИДЕО/

0
1491

Миро, Преслава и други популярни певци, чийто творчески път тръгва от родния Добрич, ще излязат на сцената на благотворителен концерт за набиране на средства за построяването на храма “Свети Лука Кримски”, съобщават от общината, която организира събитието заедно с църковното настоятелство. Концертът, който ще се състои на 12 април, е под патронажа на кмета на Добрич Йордан Йорданов.

SONY DSC

Новата църква, за която общината вече отреди терен от 268 квадратни метра в жилищния комплекс “Добротица”, ще бъде най-високата в града, като куполът й ще достига 16 метра. Кампанията за построяването на храма започна след като добричкият свещеник Петър Димитров донесе от Украйна приети в дар мощи на Свети Лука Кримски.

В благотворителния концерт ще се включат и професионалният фолклорен ансамбъл “Добруджа”, Ивелина Колева, Ваня Вълкова, Елена Георгиева, Александър Петров, деца от училището по изкуства “Свети Климент Охридски”, поппевци от студио “Сарандев” и други млади таланти. В деня на концерта ще се състои и благотворителен Великденски базар, съобщи кореспондентът на БТА Юлия Христова

Миро – “Гълъбо”

PRESLAVA – DA GORI V LYUBOV / Преслава – Да гори в любов, 2018

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. 11.  България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST