При това съществуват два вида гадаене на ръка: единият отвежда към древно-индийската митология и религия – гадание по дясна ръка, а другият се смята за нетрадиционен – гадаене по лявата ръка.

Според някои сведения нетрадиционната хиромантия се е зародила в древна Полинезия. За да започнете гаданието по полинезийски, поставете лявата ръка така, че пръстите й да сочат на изток. Гаданието се провежда само на разсъмване, когато първите слънчеви лъчи надникнат на хоризонта. Ако при това ръката е отворена така, че напълно да се осветява от светлината, означава, че в близко време ви очакват изключително положителни емоции. Ако издатините по пръстите на лявата ръка са причина за появата на малки сенки, това означава, че близката година ще е тежка и ще трябва да положите много усилия за решаването на проблемите си.

След това обърнете ръката с тилната страна на дланта нагоре, тъй като разглеждаме гаданието по ръката, а не само по дланта

Ако съдовете на тилната страна образуват буквата W, това означава, че човекът е открит за другите хора. Старае се винаги да намира позитивното, и живее така, че радостта да е неговото кредо.

Ако на тилната страна кръвоносните съдове образуват буквата Y, това показва затвореност на човека и че в характера му има черта, присъща на хората, които не са готови да правят компромиси.

Съдовете са във формата на буквата М. Това означава, че човекът се отличава с твърдост на характера и сила на волята. Безсмислено е да спорите с него, затова пък в негово лице ще откриете истински приятел.

Полинезийското гадание е процес, който помага да се открият скритите черти в характера на човека… po-krasivi.net