А, вие планирахте ли вече своето мечтано лято? Смятате, че е все още рано? Напротив! Точно сега е правилният момент да запазим желаната почивка на най-изгодната цена в най-хубавото място на българското Черноморие – слънчева Албена!

И сега ще попитате „Защо?“

Защото ваканционното селище сякаш е потопено в прегръдката на топлото море, безкрайният копринен плаж и уюта на дивите лонгозни гори на национален резерват Балтата. Защото в Албена ще получите всичко, което искате на цената, която искате, тъй като изборът, който ви предлага е толкова богат, че и всеки сезон да сте неин гост, няма да можете да видите всичко.

Защото Албена ви предлага страхотни цени с офертите за ранни записвания за Лято 2021. Може да грабнете до цели 20% отстъпка за мечтаната ваканция на морския бряг или в зеленото сърце на ваканционното селище до края на Февруари.

И не на последно място, защото Албена е Българската ривиера, която винаги оправдава доверието ви.

Въпреки трудната за всички 2020 г., ваканционно селище Албена  и през изминалия летен сезон посрещна слънчевите ви усмивки.

Вие се доверявате отново и отново, независимо от всичко, а ваканционното селище се постара да оправдае очакванията ви за една безгрижна и наистина безопасна  лятна ваканция.

Не само това, но Албена посрещна с разбиране огромните трудности, пред които се изправиха семействата и възстанови средствата по предварително предплатени резервации, на всички от вас, които нямаха възможността да реализират ваканциите си.

В момент, в който в световен мащаб не малка част тур-оператори фалираха, а други дестинации категорично отказаха да възстановят сумите по постъпилите им резервации, въпреки епидемичните рестрикции, правещи посещенията от туристите невъзможни, много хора загубиха парите си, без да могат дори да стигнат до мечтаната ваканция, независимо от желанието им.

2020 година бе трудна, както за всички по света, така и за ваканционно селище Албена, но ние отново бяхме заедно, благодарение на вас и доверието, което ни гласувахте. А, за онези, които много искахме, но не успяхме да посрещнем, сме щастливи, че  възстановихме всяка една сума по отменените резервации, а именно общо 640 000лв.

И сме сигурни, че ще се видим отново през летен сезон 2021г. в любимата Албена.

Priority Club Albena

Станете част от Priority Club Albenaи добавете още 10% отстъпка към вашата резервация, като се възползвате и от още много други привилегии, За повече информация за отстъпките за ранни записвания и как да станете част от Priority Club Albena, посетете www.albena.bg

Албена на 50