На 15 декември бе премиерата на новата песен „Обичам Коледа“ на Студио „Сарандев“. Тя полетя в музикалното пространство, за да докосва и сгрява сърца, да дарява надежда и мир в навечерието на Рождество. За радост на своите създатели,достигна до голям брой хора и получи много положителни отзиви! Видеото на песента успя да събере общо от Фейсбук страницата на Регионална телевизия Добрич и от YouTube над 67000 преглеждания, над 1200 харесвания, над 600 споделяния и над 100 коментара. Ето и някои от тези коментари:
Христина Вълчева

Браво! Докоснахте душата ми с това изпълнение!

Нелка Петрова

Браво на всички създали на тази прекрасна песен за нас, за Добрич, за България в тази година!

Жанета Николова

Чудесен коледен подарък за Добрич!

Драгни Драгнев

Хубаво пеят децата на Добрич! Браво! Благословени сте от мен, мили мои! Ваш Драгни Драгнев.

LozankaLazarova

Благодаря ви, мили “деца”! Благодаря на всички участници в реализирането на този проект! Много ми хареса! Типично българско-без фалш и превземки.Радост за слуха и за душата! Бъдете здрави и благословени!

RosicaJordanova

Божествено! Красиво и зареждащо! Благодаря ви млади таланти!

TemenugaMihaylova
Великолепна песен – пречистваща и възраждаща!!! Впечатляващи и силно докосващи гласове на децата – желая им световна сцена! Искрени поздравления за всичките ѝ създатели!!!

Песента„Обичам Коледа“ бе създадена във връзка с инициативата на Младежки център – Добрич „Напиши песен за Коледа 3“. Нейни автори са: музика Димитрина Германова, текст Елена Карабельова, аранжимент Петър Петров и Елена Карабельова, реализация на видео клипа Стефан Стефанов.
Изпълнителите са 27 деца и младежи от Студио за поп-рок певци „Сарандев“.

След отправената специална покана от Роси Йорданова – Директор на Музикална агенция Artvoices – София,песента бе включена в конкурсната програма на фестивала “Коледна изповед “2020 и успя да грабне голямата награда – ГРАН ПРИ в категорията „Нова коледна песен“.

Журито, натоварено с нелеката задача да оценява постъпилите 59 видеа, състезаващи се в четири категории, бе в състав: Иван Ненков (поет и музикант – автор на текстовете на много популярни български песни, сред които „Ах, морето“ и „За тебе хората говорят“), Живка Митова (съпруга на Иван Ненков и негова дуетна половинка, музикален педагог), Тамара Ангеловска – Македония (певица).

Директор и създател на Фестивала на коледната и новогодишна песен „Коледна изповед“ е Иван Стойнев –музикален ръководител и композитор.Тази година форумът се проведе с подкрепата на Фестивална Музикална агенция Artvoices – София. Идеята на организаторите бе най-добрите изпълнители да бъдат включени в Коледен концерт в зала 11 на НДК, насрочен за 21 декември 2020 г., но поради забраната за масови културни прояви, форумът премина изцяло онлайн.