ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МЛАДШИТЕ ПОСЛАНИЦИ НА ЕП ОТ СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

0
1201

На 10 декември от 17.30 ч. младшите посланици на Европейския парламент от СУ „Св. Климент Охридски“ официално представиха „Програма за училища посланици“.

Събитието се състоя в конферентна зала в комплекс „Изида“. То беше организирано изцяло от учениците, под ръководството на старшите посланици – Г. Димитрова, К. Вълкова и Г. Тодорова.

Младшите посланици се представиха поименно, като споменаха и своите интереси и възгледи. Водещите на събитието направиха преглед на дейностите, които младежите са реализирали до момента. Разгледаха някои от проектите в града, които са реализирани с европейски средства и са оказали положително развитие на град Добрич. Също така споделиха и какво са планирали в близко бъдеще, като най-скорошното събитие е Европейски благотворителен коледен базар.

Младшите посланици работят активно по набелязани от самите тях дейности още от месец септември, когато училището по изкуства беше одобрено да бъде част от Програмата. А откриването в понеделник беше част от дейностите по разпространение пред родители и общественост.