„Орехите“ на „Месомания 2022“

0
377

Тази година колбасите на популярната марка станаха първите в България с TÜV NORD сертифкат за контролирано качество при производителя

За поредна година месните деликатеси „Орехите” участват в най-голямото изложение в месопреработвателния бранш в страната – „Месомания”. По време на четирите панаирни дни (5-8 октомври) посетителите на „Интер експо център“ в столицата ще могат да опитат майсторлъшките мезета на щанда на „Орехите”.

Тази година „Орехите“ станаха първите колбаси в България със сертифкат от международната сертифицираща организация TÜV NORD за контролирано качество при производителя.

Извършване на сертифицирането и добавянето върху опаковката на знака „Контролирано качество при производителя“ гарантират, че всеки един продукт с марка „Орехите“ е с проверено качество от независимия институт за сертификация на хранителни продукти „ТÜV NORD България“.

Одитирането и издаването на сертификат TÜV NORD е дълъг, сложен и много прецизен процес. И това не е еднократен акт. Марката TÜV NORD е световно признат синоним за качество и надеждност и гарантира многостепенен контрол на качеството през цялата година:

  • Изненадващи проверки – във всяка сертифицирана точка на производството.
  • Проверка чрез „тайни клиенти“ – това са хора, наети да посетят инкогнито магазин или ресторант, за да оценят качеството на стоките.
  • Независими изследвания – те се извършват от специално сертифицирани чуждестранни лаборатории. Там се изпращат за анализ продукти, закупени на случаен принцип от магазинната мрежа.

На „Месомания 2022” „Орехите” представят пълната гама от сурово-сушени продукти –луканка, суджук, бабек, „Старец“. Сурово-сушените колбаси са приготвени по автентични рецепти от свинско и говеждо. Те носят вкуса, завещан от старите майстори, който и до днес остава любим на всеки българин.