Огромно щастие, а тежи само 2,920! (Обзор)

0
7


Лора! Донесе огромно щастие, а тежи само 2,920! Така водещата на “На кафе” обяви, че е станала баба. Дъщеря ѝ Мари Константин роди момиченце, което кръстиха Лора Константин Маринова. Самата Мари публикува в социалните мрежи снимка на ръчичката на бебето.

Таткото на Лора – Константин, е синът на Деляна Маринова-Джуджи, една от най-близките приятелки на Гала с рубрика в предаването ѝ. Джуджи препубликува в инстаграм поста на Мари и написа “Вълшебно ми е”. Константин, но Будев, е името и на бащата на Мари.

Че очаква бебе, дъщерята на Гала, която е инфлуенсърка, подсказа преди месеци с шеговит пост в инстаграм, под който пишеше: “Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаци”.

Гала пък разказа в ефир как е научила радостната вест: “Дойде вкъщи и ми каза: “Мамо извинявай, че нищо не ти подарих за рождения ти ден, обаче ти изработвахме подаръка. След като разбрах, полудях от радост”. А това се случило точно на рождения ден на водещата.

Гала и Мари имат поредица в ютюб “Кажи ми, мамо”. В нея двете разказват за всички забавни и не толкова моменти между майка и дъщеря.





Източник 24часа