Община Добрич ще получи дарение от фирма „Servier“ за оборудване на логопедичните кабинети в десет детски градини

0
576
Десет детски градини на територията на град Добрич ще получат дарение от фармацевтичната компания „Servier“. Дарението включва логопедични бюра, огледала и шкафове, детски масички за игра, които ще бъдат монтирани от служителите в Българския офис на компанията. Част от дарението са и детски килимчета, комплекти за речеви упражнения, помагала за орална моторика, орални тренажори и манипулативни дъски. Освен оборудване на логопедичните кабинети, те ще бъдат боядисани и освежени от служителите в българския офис на “Servier” . Също така ще бъдат боядисани и освежени външни съоръжения за игра и коридори в детските градини.
Фармацевтична компания Servier е независима международна група, управлявана от фондация с централа във Франция и представителства в 150 държави.
Servier стъпва на българския пазар преди 27 години и към днешна дата е водеща фармацевтична компания в страната в предоставянето на високоефективни терапии за хроничните заболявания диабет, сърдечно-съдови заболявания, хронична венозна болест и онкология.
Община град Добрич изказва своята благодарност за предоставеното дарение, което ще бъде в помощ на децата на Добрич. Грижата за децата е наш приоритет и се радваме, че е обща кауза. Пожелаваме здраве, успехи и нови хоризонти за партньорства.
Снимката е илюстративна!