Обръщение от Атанас Атанасов, кандидат за кмет на Балчик

0
932

 

Уважаеми съграждани и приятели,

Близо три седмици сме в предизборна кампания. Време за представяне на идеи и програми, за срещи с вас, за споделяне и изслушване.

Поех нелеката отговорност да се кандидатирам за кмет на община Балчик, защото е време за промяна – за прозрачно и справедливо управление. Подкрепя ме широка коалиция, изявени професионалисти, утвърдени общественици.

За мое огромно съжаление, ни заливат с лъжи и фалшиви компромати. Болно ми е, защото има много работа да се върши за нашия град. Но и не съм изненадан. Страхът води до подобни действия. Страхът да изгубиш властта, страхът някой да открие нарушенията.

За тези дни от кампанията се срещнах с хиляди хора, стиснах стотици ръце, изслушах десетки болки. Малко ли са проблемите на населението, че определени личности откровено започнаха да ги манипулират и лъжат. Щял съм да затварям Болницата, да вземам пенсионерските карти, да отнемам социални придобивки. Не беше достатъчно това, а и компроматите от страх започнаха. Ежедневно заставам с лицето си пред хората и ги успокоявам, че това няма да се случи, че ще работя само в техен интерес от първия ден.

На моите зложелатели ще кажа: аз не се крия, заповядайте да ми задавате въпроси открито. За всяка клевета ще подвеждам под отговорност медията и автора ѝ.

Нека не забравяме, че и след 27 октомври пак ще се срещаме, нека запазим човешкото в нас.

Подкрепете с №71 Атанас Атанасов за кмет на Общината.

Заедно за бъдещето на Балчик!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!