Новият президент на на Инър Уийл клуб Добрич е Силвия Димитрова

0
973

На 01.07.2020 г. Дамите на Инър Уийл клуб Добрич, се събраха за традиционната церемония по предаване на Огърлицата на следващия президент на клуба. Беше обявявена Темата на годината, която ще бъде вдъхновение за службата в полза на обществото, както и проектите, по които ще се работи.
Новият президент на клуба е Силвия Димитрова, вицепрезидент Ирина Йорданова, като членовете на Изпълнителният комитет са: Димитричка Иванова, Костадинка Михайлова, Бистра Минчева, Николета Иванова, Албена Донева, Ирена Стефанова.
“Води промяната“ е новата тема на годината, поставена от Президента на ИИУ Бина Виас. Тема, която ще мотивира членовете на клуба да следват динамиката и случващото се в света.
Инър Уийл клуб Добрич поема инициативата за промяна, като ще се стреми към увеличаване на своите членове, да работи в подкрепа и съвместно с Ротари клуб Добрич, и младежките клубове Интеракт и Ротаракт град Добри. Фокусът е насочен към: Здравето на жените и децата – като личен избор и отговорност; националните проекти „Антидрога“ и „Чети Дари“, финансовата независимост и образованието.
Клубното утвърждение е “Заедно да водим промяната за една добра среда на живот”.