Участниците обаче обяснили пред полицаите, че това не било точно оргия, а вид “сексуален сеанс”

Само в рамките на седмица белгийската полиция прекъсна втора оргия. Случаят е от миналия петък, когато властите в градчето Пьол в източната част на европейската държава са се натъкнали на разкрепостен купон, в който участвали десет души, като този път сред тях имало и жени. Участниците обаче обяснили пред полицаите, че това не било точно оргия, а вид “сексуален сеанс”.

Иначе когато пристигнали на адреса, органите на реда не били допуснати да влязат в помещението, поради което се наложило и идването на пожарникари, които да разбият вратата, информира белгийският ежедневник DH. Никой от посетителите не понечил да избяга, но от полицията все пак уточниха, че един от тях се бил скрил в един от гардеробите, за да не бъде заловен. Всеки един от участниците е бил глобен с по 250 евро заради нарушаване на противоепидемичните мерки, а една жена е била временно задържана от полицията заради по-агресивно поведение и отказ за съдействие. Припомняме, че миналата седмица излезе информация, че евродепутат е участвал в оргия с 25 мъже в Брюксел.

Гей оргията, при чието разтуряне полицията в Брюксел завари дибидюс 25 мъже в апартамент в центъра на белгийската столица, е атакувана от конкуренти със сигнал в полицията. Това е версията на организатора на купона, проведен с потъпкване на моралните и правни норми по време на забраната на събиране на много хора на едно място в условията на пандемия, предава “Дарик”. Домакинът на „хепънинга“, в който изгоря бившият унгарски евродепутат Йожеф Сайер, се казва Давид Манзелей, като по думите му това не е била никаква оргия, а малко купонче с едва двайсетина участници, цитиран е той от в. „Марка“. Обикновено неговите фиести били с участието на над 100 човека, похвали се Манзелей. „Тази фиеста си беше малка, обикновено организирам такива със стотици участници – това беше специално събитие“, увери той. Всички участници подписали декларации, че не са заразени с коронавирус и СПИН, тъй като използването на презервативи било забранено.

Според него атаката идва от конкурентни организатори на подобни събития, които, след шумния скандал на негов терен, щели да привлекат клиентелата на техните фиести. Освен това бил на прицел заради участието на високопоставен служител от полското правосъдно министерство, свързан с десницата. Нахлуването на 15 агенти прекъснало специалната оргия, на която, по думите на организатора, за пръв път участвал унгарския политик Сайер. „Винаги идват хора от дипломатическата общност от различни страни, чиито правителства не им позволяват да бъдат свободни“, изтъкна Манзелей и добави, че в Брюксел груповите сексуални оргии били нещо обичайно.

Той не само не се покая от погазването на нормите, но дори силно се възмути от действията на полицаите, които не спестили „хомофобски коментари“ към участниците: „Това беше атака на силите на реда на Брюксел срещу ЛГБТ общността (лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендъри)“, заключи организаторът. Унгарският политик Сайер, който опитал да избяга от полицията по водосточната тръба, подаде оставка от поста си на евродепутат от управляващата в родината му партия “Фидес” на премиера Орбан. Той бе изхвърлен и от партийните редици, след като Орбан публично заклейми участието му в скандалната оргия.

https://blitz.bg/

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  • Brittany Hawks
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА