Нека върнем България по пътя на обединението и съграждането. Хората не заслужават разрухата на разделението

0
15


Уважаеми великотърновци, 

Уважаеми жители на Великотърновска област,

Благодаря Ви, че в последните 30 дни изтърпяхте поредната предизборна кампания. 

Кампания, която дойде по волята на онези, които вече три години и половина разделят с мисълта да владеят. Но единственото, което постигат, е да водят България по пътя на разрухата и слабостта.

Благодаря ви, че отделихте от времето си, за да се срещнем и да поговорим. И заедно да си кажем, че повече така не бива.

Днес, с чувство на огромна отговорност като лекар и като народен представител се обръщам към всеки от Вас с едничката молба – за подкрепа! 

Бъдещето на България е в управление, основано на национални каузи. И здравеопазването е първата от тях. Гарантирам с името си, че ГЕРБ-СДС няма да се отклони от пътя за по-достъпна и бърза лекарска помощ, повече профилактика за деца и възрастни, модерни технологии, превенция от зависимостите, грижа за най-уязвимите.

Българите да са здрави, а не излекувани, е моята лична кауза. И съм убеден, че здравеопазването трябва и ще бъде национален приоритет! Бъдете част от битката за здравето на българите!

Тази битка може да бъде спечелена с Вашата подкрепа! За да си върнем стабилността и сигурността на държавата!

Това е, което трябва, за може всеки от Вас да живее спокойно. Да сте спокойни за доходите си, които ще нарастват реално, а не да бъдат изяждани от инфлацията. Да подреждате и планувате бъдещето си. Да сте сигурни, че децата Ви ще бъдат в съвременни и все по-добри детски градини и ще учат в много добри училища тук – в България, където мотивирани учители ще ги подготвят за успешна реализация в живота и това ще е възможно отново тук – в България.   

Да създаваме все по-добри условия за спорт и здравословен начин на живот. Да инвестираме средства в екологията, качественото и най-важното – непрекъснато водоснабдяване, което е много голям проблем за Великотърновска област. Да пътуваме спокойно, комфортно и безопасно както двете магистрали „Хемус“ и „Русе-Велико Търново“, така също между Северна и Южна България, по републиканските и на общинските пътища.

Нека върнем България по пътя на съграждането и на обединението. 

Обединение около национални приоритети.

И най-вече – обединение около доброто!

Йордан Радичков мъдро е написал: „Добрия човек ще познаеш по огъня. Злите хора оставят след себе си пожарища, добрият човек оставя подире си огнище“. 

Гласувайте за хората, за които България – бащиното ни огнище, е кауза, стояща над политическите интереси. В ГЕРБ-СДС, вярвам, че сме доказали това.

С уважение и признателност към всички Вас,

Проф. д-р Костадин Ангелов,

Водач на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново и региона.





Източник 24часа