НАШ МИЛИОНЕР СЕ САМОУБИ ЗАРАДИ 100 МЛН. БОРЧ; СТРЕЛЯЛИ С ГРАНАТОМЕТ ПО НАРКОБОС ВЪВ ВАРНА

0
2714

ПРЕДИ 10 ГОДИНИ

НАШ МИЛИОНЕР СЕ САМОУБИ ЗАРАДИ 100 МЛН. БОРЧ

Зърнен бос и безработен монтьор избраха смъртта пред немотията. Двамата врачани си теглиха куршума през броени часове, пише “Стандарт”. Бизнесменът Марио Русинчовски-Житара се прониза в сърцето в офиса на фирмата си “Агроинвестиционна компания”. Той обядвал с колеги, но изведнъж станал и отишъл в другата стая, където се застрелял. Доскоро бизнесът на 42-годишния врачанин вървял по ноти. Драмата му настъпила, след като взел непосилни кредити. В града говорят, че изтеглил 100 млн. лева. Наложило се да обяви за продажба 16 свои камиона. Русинчовски остави едно сираче. 28-годишният Цветомир Коцев пък сложи край на живота си дни след като стана остана на улицата. Съкратеният монтьор взел пистолета на брат си Драгомир, който е охранител и се застрелял.

СТРЕЛЯЛИ С ГРАНАТОМЕТ ПО НАРКОБОС ВЪВ ВАРНА

Неизвестен е стрелял с гранатомет срещу дома на един от сочените за наркобосове във Варна Веселин Жеков – Полицая. Това съобщи пред Дарик радио генералният комисар на МВР Павлин Димитров. Той допълни, че при инцидента Жеков не е пострадал. По случая се води разследване. Павлин Димитров уточни, че в момента Веселин Жеков е под домашен арест и е в „особена ситуация” във връзка с водено досъдебно производство във Варна. Най-вероятно става въпрос за сплашване, е оценката на разследващите. Отново става дума за пари, за преразпределение на пазари – финансови престъпни интереси. Самият Жеков не е пострадал, посочи комисар Димитров. При всички положения става въпрос пари, каза генералният секретар на МВР в отговор на въпрос за версиите за взривяването на бар “Неро”, собственост на скандално известния бизнесмен Николай Методиев – Пилето.

ХОЛАНДСКИ ГРАД СИ ИЗГУБИ ПОРНОТО

Общинска порнография в холандския град Leeuwarden е изчезнала безследно и властите се страхуват, че няма да успеят да намерят еротичните материали. Говорителят на историческия център на града Erik Krikke казва, че архивът, който съдържал важни снимки, рисунки и еротични текстове с пряка връзка с историята на града може би са взети “инцидентно” от работник или посетител. “Надяваме се, че някой ще ги върне,” каза той. “Няма да задаваме никакви въпроси и няма да предявяваме обвинения”. Колекцията била достатъчно малка, за да се побере в ръчна чанта. Тя била направена от “фанатичен” служител, който събирал всякакви материали, включително много рядък брой на Playboy от 1998 година. В нея имало и голи снимки на спортистки от градчето.
НДТ – 19 февруари 2009 г.

ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ ОТ 19.02.2009