Интересни дестинации, успешни личности и емблематични фестивали намират място в най-новото специализирано списание за туризъм в България Destinations – ultimate guide for your holiday. Авторитетното издание със 128 страници е на български и английски език и ще се разпространява безплатно чрез посолствата ни в чужбина, чуждите мисии у нас, както и на ключови туристически обекти в България. Луксозният гид се издава от национална информационна агенция bgtourism.bg, чийто офис е в Добрич.

„Мисията на списанието е да бъде престижна трибуна на туристическата индустрия, както и работещ инструмент, който по най-добрия начин да представя българския бизнес и туризъм пред света“, казва издателят Руслан Йорданов, който има богат опит в сферата на туризма и журналистиката.
„Ние спечелихме нашите отношения с аудиторията ни от 2 175 000 уникални потребители според Google Analytics с почтеност и откритост, които времето превърна в сила и доверие. За добрите житейски и професионални уроци днес благодаря на моите учители в журналистиката и в туризма, които ме накараха да видя в дълбочина двете професии, за да мога днес уверено да ги съчетая и да реализирам своите проекти“, допълва Йорданов, който от 1998 г. е част от екипа на вестник „Нова добруджанска трибуна“.
„Чрез списанието ние ще представяме интересни и успешни личности в туризма, които са пример за човешки и професионални качества. Списанието ще ни отвежда до впечатляващи места, ще ни запознава с интересни и актуални бизнеси и ще ни помага да преоткриваме света на туризма – в България и извън нейните предели“, допълва Йорданов. Списанието направи своята онлайн премиера на 7 декември чрез новия сайт destinations.bg.