Народната певица Ива Давидова се похвали, че вече е щастливо разведена жена. Тя отпразнува развода с неверения си съпруг по-шумно и от самата сватба, като дори беше подготвила празнична заря по този случай.

Тя разказа подробно в подкаста на БЛИЦ “Не съм такъв човек” през какъв труден период е минала през последната една година, когато в отношенията й с нейния съпруг Димо се появява трети човек. И постепенно тя става излишната.

Миналото е вече зад гърба й и тя се похвали, че бракоразводното дело е приключило.

“Щастлив край.  Благодаря от сърце на топ адвоката Анжела Асенова за правната помощ и спечеленото дело! Благодаря ти, че в трудния път беше и моя морална опора като Човек, Жена и Майка!

Видно от решението на РС Перник, а именно първа инстанция е ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА!

Благодаря на българското правосъдие, че истината тържествува! Благодаря на моите приятели за силите и куража да се вдигна, да оцелея и продължа. Благодаря на всички журналисти за коректността. Благодаря на скъпата ми майчица за грижите за Валена и майчината сила в най-тежките ми моменти!

Благодаря на всички почитатели и милите ми хейтъри, че ме изтърпяхте в този труден личен период! Поне хубави песни излязоха от него…

Затварям завинаги страницата с моя развод, вече бившия ми съпруг и любовницата му. Моля всички журналисти за уважение към личното ми пространство и коректност, както до сега. Животът продължава. Пълен напред”, споделя тя и показа част от документа по развода, който показва, че вече бившият й съпруг е виновен да се стигне до този край./show.blitz.bg