Най-сексапилната тенис инфлуенсърка побърка с жълт бански. Ракел Щулман беше наречена богиня от феновете си

0
534
  • Бившата перспективна тенисистка Ракел Щулман направи своеобразно завръщане на корта, като развълнува масите в Инстаграм в жълт бански от две части.

Първият голям тенис турнир за годината носи със себе си нови възможности за съдържание от страна на инфлуенсърите и Ракел Щулман не пропусна да се възползва от тях.

“Най-сексапилната тенис инфлуенсърка в света” се облече за случая и накара феновете си да се слюноотделят при представянето на колекцията ѝ “Down Under Collection”. Щулман облече жълтия бански и изглеждаше най-добре в последния си лъчезарен пост за 266 000 последователи в Инстаграм.

“YAY!!! Моят Шлем е тук, написа 31-годишната дама. – Толкова съм развълнувана да споделя първото издание на моята колекция от четири части “Шлем”, която е вдъхновена от вълнуващата и цветна енергия на тениса в Австралия.”

И не, самите бикини не се продават чрез личния уебсайт на Щулман. Вместо това тя предлага и плажна кърпа в стил саронг, която може да се види увита около кръста ѝ в публикацията, посветена на слънчевите лъчи.

Малко вероятно е плажното облекло да има практическа полза за игра на тенис, въпреки че моделът държи тенис ракета и топка в ръка за снимката. От друга страна, бившата кандидатка за членство в университета в Мисури Щулман вероятно би могла да разсее конкуренцията достатъчно, за да се справи добре.

“Буквално никой не би могъл да удари топката заедно с теб през мрежата”, написа един последовател.

Други бяха още по-щедри за тенис таланта, като друг фен я обяви за “абсолютна богиня и димно шоу”.

През последните няколко години профилът на Щулман се разрасна, утвърждавайки се като един от най-големите влиятелни модели в спорта. Въпреки че някога мечтаеше за собствена професионална кариера, брюнетката наскоро сподели, че не харесва хаотичния график на пътуванията.

Тази година вече се очертава да бъде голяма и за нея, след като излезе дългоочакваният й календар за 2023 г. Изящната чаровница разкри и други причини, поради които очаква с нетърпение това време на годината, а наскоро разказа подробно за това, което кара тенис соковете ѝ да текат.  https://lupa.bg/

@raquelsanchezstyle

Con esta canción en bucle estoy. @Manuel Turizo #turizo #dijequeteolvide

♬ El Merengue – Marshmello & Manuel Turizo

@raquelsanchezstyle

Llora nene, llora llora 🥰 #foryou #tiktokgirls #curvymodels

♬ Ram Pam Pam – NATTI NATASHA & Becky G