Най-значимото събитие на Черноморието е финалист за престижни награди

0
965

 

Морските Оскари ще бъдат връчени на 30 август в Арт комплекс Анел

 Едно от най-значимите събития за Черноморието – четвъртото Българско председателство на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество (ЧИС), проведено от 26-28 юни 2019 г. в София, е финалист за петото издание на Морските Оскари. Златните статуетки ще бъдат връчени на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей – Арт комплекс Анел в Созопол, информират организаторите от ВИП Комюникейшън.

Фирма Меркурий-97 ЕООД реализира международното събитие на ЧИС в хотел “Балкан” след проведена обществена поръчка и сключен договор с Министерство на Външните работи.

То събра на едно място представители на 12-те държави членки – България, Азербайджан, Албания, Армения, Грузия, Гърция, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Турция, Украйна, както и на Египет и Тунис – страни – наблюдатели в ЧИС, на Република Северна Македония, Съюза на Средиземноморието и други.

ЧИС подпомага и координира регионалното сътрудничество в широк спектър от области – туризъм, търговия, банково дело, комуникации, енергетика, транспорт, земеделие, здравеопазване, опазване на околната среда, борба с организираната престъпност и др.
Меркурий-97 ЕООД организира цялостната логистика по провеждане на този значим международен форум в България, като посрещна и настани 12 делегации на държавите – членки, осигури зали, техническо оборудване, протоколни прояви и др.
Меркурий-97 ЕООД, Конференции и събития, прояви висок професионализъм при организиране на срещата, за което получи изключително добри отзиви от участниците.
Петото издание на Черноморските Оскари за първи път ще е с международно участие – ще бъдат номинирани компании от целия Черноморски регион.
Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy България.
В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.