• Може да бъде разочароващо да чувствате, че не можете да накарате нещата да работят

Много жени се борят с взаимоотношенията си, без да разбират какво правят грешно. Може да бъде разочароващо да чувствате, че не можете да накарате нещата да работят, когато се опитвате толкова много. Ето списък с неща, които доста дами правят, без да осъзнават, че могат да навредят на връзката им.

1. Подценяват себе си

Някои жени искат само мъже, които са недостъпни, докато други преследват “лоши момчета”. Някои жени се примиряват с неприемливо поведение, а други просто не искат това, което заслужават. Ако забележите някое от тези поведения в себе си, това е знак, че трябва да се цените, ако искате да имате успех в отношенията. Може да почувствате, че сте “недостатъчни” или че никой не би могъл да обича това, което сте. Това са проблеми, които трябва (и можете!) да решите сами.

2. Вие сте прекалена мъжкарана и не цените мъжете

Някои заявяват: “Вярвам във феминизма и независимостта”. Но да вярваш в тези неща не означава, че не трябва да оценяваш нещата, които мъжете правят за теб. Във всяка връзка искаме да се чувстваме необходими на другия човек.

 

 

Ако упражнявате твърде много автономия, вашият приятел или съпруг ще се чувстват неудовлетворени от връзката и потенциалните ухажори няма да виждат място за себе си в живота ви. Когато той е достатъчно любезен да ви отвори врата, да ви помогне да пренесете тежка кутия или да не платите за храна, той не ви унижава или внушава, че сте неспособна; той просто се опитва да покаже привързаността си към вас, като ви служи. Позволете му да направи това.

3. Поставяте всичко останало на първо място

С всичко, което се случва в живота, е лесно да оставите връзката си на заден план. Но не е трудно да се види, че това ще разяде връзката ви, защото очевидно връзките изискват усилия. Не само връзката ви ще умре, когато я пренебрегнете. Поставянето на вашите деца, работа, родители, таланти и приятели пред съпруга ви го кара да се чувства безполезен. Избягвайте тази грешка, която правят много жени, и поставете мъжа си на първо място.

 

 

4. Търсите мъж, който да ви допълни

Ако чакате или сте зависими от една връзка, която да ви накара да се чувствате уверени или щастливи, тя винаги ще бъде недостъпна, защото не можете да прехвърлите тази отговорност на някой друг. Тя идва от самия човек. Хората, които са щастливи във връзките, са същите хора, които са щастливи извън връзките. Развийте собственото си щастие и самоуважение на какъвто и етап да се намирате в момента. Това е единственият начин да го постигнете.

5. Задържате физическата връзка

Определено не е нужно да ставате интимни твърде рано или ако не ви се иска. Въпреки това, изборът да задържите физическата обич като инструмент за контрол или манипулиране на партньора ви е ужасен и може да предизвика дълбоки сълзи във връзката ви.

6. Не разбирате мъжете

Мъжете и жените имат някои съществени разлики. Ако искате да имате успех във връзките, трябва да имате поне адекватно разбиране за нуждите и желанията на мъжете. Да се ​​отнасяте с него по същия начин, както с приятелките си, няма да създаде качествена и трайна романтична връзка с мъж.

7. Имате нереалистични очаквания

Много жени имат очаквания за любовта, връзката и партньора си, които са просто нереалистични. Помнете, че мъжете са хора, вие сте хора и живеете истински човешки живот. Това означава, че любовта е объркана и може би няма толкова много фойерверки на заден план. Ако смятате, че мъжете постоянно ви разочароват, честно преценете очакванията си, за да видите дали са практични или не.

8. Сравнявате връзката си

На какъвто и етап да се намирате, от несемейни до женени с деца, ужасната грешка на сравнението може да навреди на връзките ви. Вие сте уникални и трябва да очаквате животът и връзката ви също да бъдат уникални. Това, че твоята приятелка е луда по мъжа си, не означава, че начинът, по който обожаваш съпруга си, е по-малко ценен. Това, че всички във вашия кръг във Facebook изглеждат ангажирани, не означава, че и вие трябва да бъдете.

 

 

Сравнението ще унищожи удовлетворението от връзката ви и може да ви накара да действате по начини или да правите неща, които не са подходящи за вас и вашия партньор.

9. Опитвате се да го промените

Разбира се, трябва да очаквате вашият мъж да се развива и да става по-добър и връзката ви трябва да бъде компонент на това. Въпреки това не трябва да се занимавате с това да се опитвате да го превърнете в човека, който мислите, че трябва да бъде. Това е негова работа. Освен това той вероятно няма да се промени много в същественото – неговите цели, мотивация и т. н. вероятно винаги ще бъдат едни и същи. Не подценявайте добрите му качества, опитвайки се да промените лошите. Ако не го харесвате заради него, може би той не е човекът, с когото трябва да бъдете.

10. Не общувате

Може да изглежда, че щадите гаджето или съпруга си, като избирате да не съобщавате мненията и проблемите си, но определено разрушавате връзката си. Любезно му кажете чувствата си и му позволете да направи същото. Това ще развие доверие и разбирателство във връзката ви, както и ще помогне и на двама ви да задоволявате по-добре нуждите на другия.  bgvoice.com

  1. Десетте най-опасни грешки, допускани от мъжете
  2. Или кои са най-големите грешки, които не бива да допускаш на Празника на влюбените
  3. 5-те най-чести грешки с презервативите, криещи рискове
  4. 4 зодии, за които Свети Валентин не значи нищо
  5. 6 качества на 30-годишните, които привличат мъжете като магнит
  6. ТЯ И ТОЙ „Спрете да копирате порното”: Жени разкриха непростимите грешки на мъжете в…