НАБИРАТ КАДРИ В ТУРИСТИЧЕСКИЯ БРАНШ

0
1670

За поредна година Агенцията по заетостта – София, Регионалната служба по заетостта – гр. Варна и дирекция „Бюро по труда” – Добрич проведоха специализирана трудова борса в туристическия бранш. Във фоайето на Международния колеж се явиха 22-ма работодатели от сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорство от Северното Черноморие.

Набират се работници за всички позиции. Само за Албена се търсят около 2 000 администратори, камериери, спасители, мениджъри, аниматори, готвачи, сервитьори и бармани.  Всеки работодател получи възможност да представи своята дейност, да обяви свободни работни места и да се срещне директно с желаещите да работят в тази сфера.

Освен хотелиери и ресторантьори, на борсата имаше и работодатели в сферата на търговията. Веригата супермаркети „Алдо“ също набира персонал, основно продавач консултанти и касиери, от Добрич, заради близостта до курорта Албена. Наематели на търговски обекти пък търсеха продавачки, предимно момичета.

На борсата имаше и доста ученици, които заявиха, че търсят да работят нещо през лятната ваканция.

За поредна година на трудовата борса имаше представители от Военно окръжие. Търсят се кандидати за въоръжените сили, целеви групи до 28 години за войници и за обучение във военните училища – до 27. НДТ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. 11.  България – Китай 中国-保加利
  1. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА