Млата младоженка от Пакистан, чието име не е посочено по етични причини, била пребита и обидена от съпруга си след сватбата. Тя не можела да прави пълноценен секс и мъжът смятал, че жена му умишлено му отказва интимни удоволствия.

Женствеността се измерва с естрогените

Междувременно близките на семейството очаквали от двойката бързо да си направят дете. Съпругът също се надявал на това, заради което всяка вечер изпадал в ярост от неуспешните опити.

Секс законите по света

Безплодието в Пакистан е едно от най-лошите проклятия за едно семейство. Жената, водена от отчаянието и силната болка, която изпитва по време на секс, решила да се консултира с лекар за проблемите си.

Жабешкото месо възвръща девствеността

Медицинският преглед разкрил нещо странно. Оказало се, че жената има вагинална дълбочина само 2 см.

Рускиня има най-силната вагина в света (ВИДЕО)

Точно това обяснявало липсата на менструация и силни болки при опит да се прави вагинален секс. Младата жена била диагностицирана с вагинална преграда – вродена аномалия на развитието, при която луменът на влагалището е разделен на две части чрез надлъжно или напречно образуване на мека тъкан. Пакистанката имала втори тип, поради което горната и долната част на влагалището й били разделени от преграда.

КРИЗА Е: Тесни вагини на промоция

На жената й била направена хирургическа операция, по време на която лекарите създали нормална вагина с помощта на повторно свързване на тъканите, като временно поставили в нея отпечатък с дължина 8 см и ширина 4 см, обвит в презерватив.

След процедурата съпрузите успешно правили секс и след това заченали дете. В този случай раждането било извършено чрез цезарово сечение./jenata.blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST