Мони Зенгинер срина със земята Евгени Генчев: С него не мога да…

0
1088
  • Мони Зенгинер наскоро напуска завинаги “Ергенът”, а след като излезе от романтичното шоу, реши да признае и неподозирани неща за най-желания тв ерген в момента.

Както е известно, Евгени изгони нахаканата Мони от шоуто много преди това да поискат нейните врагини там. Не й даде и роза, за каквато блянуват всички дами там. Танцьорката пък, сега, изобщо не му остава длъжна и го злепостави жестоко публично.

Тунингованата Мони заяви, че принципно никога не е имала идея да влезе във формата, за да търси любов. И призна, че е търсела само популярност и слава, които е и получила в крайна сметка. Въпреки това обаче, Зенгинер си мислела, че за Ергенът ще изберат доста по-различен типаж мъж от Генчев.

“Ама моля ви се, аз с човек като Евгени не мога да бъда дори приятел. Като влязох и го видях, останах силно разочарована. Той дори не се доближава на йота до представите за мъж, които имам. Евгени е по-скоро момченце и то момченце без опит и със странни представи за хората. Видяхте, че той предпочете злобните и прости жени пред мен.

Аз имам друго възпитание, друга култура, друг начин на общуване. Ако сте видели, той дори не можеше да ме погледне в очите като говорихме на пейката. Е, как да проведа нормален разговор с този мъж?!”, пита Мони Зенгинер.

Брутална истина за Мони от “Ергенът” отврати мрежата СНИМКИ

Ориенталската танцьорка Мони Зингинер още от началото на “Ергенът” показа, че на другите няма да им е лесно не само да съжителстват с нея, но и да общуват. Самочувствието на тунингованата брюнетка удря тавана, но далеч по-любопитно се оказа и миналото й.

Зингинер не спира да се прави на жертва в предаването, вероятно възползвайки се и от факта, че половината момичета са против нея. Зрителите пък побързаха да я определят като “злобарка”. В шоуто най-явните й врагини са Габриела Бланко, Теди и Айлин Бобева.

Ако погледнем към онова, което се случва в живота на Мони, когато не демонстрира самочувствието си пред камерата, ще останем, меко казано, шокирани, защото там истините са брутални, както ги наричат и много от потребителите в социалните мрежи, наричайки девойката “противна и куха лейка”.

Навремето Мони Зингинер бяга от училище, за да… си постави силикон в пазвата, да си уголеми устните и изобщо да заприлича на нещо друго, не на себе си. Всъщност, устните си тя е издувала няколко пъти до момента.

“И всичко това, цялата тази пародия, е за да се хареса на богати и дърти мъже с кинти, които да я викнат да им друса гьобеците, а после и друго да им друсне… Хайде да не се лъжем, а?! Всички се сещат какво точно прави Монито по нощите и не само”, коментират потребители в нета./show.blitz.bg