• Дейзи Кийч е американска звезда в социалните медии, модел, предприемач и фитнес инфлуенсър. Тя е една от най-следваните личности в социалните мрежи. Феновете не само харесват нейното закръглено и привлекателно тяло, но и нейното завладяващо съдържание. 

Социалните медии несъмнено се превърнаха в голямо нещо в съвременния свят, пише legit.ng. Повечето хора използват различни инструменти на социалните медии, за да покажат своите таланти, особено младежите. Един такъв човек е Дейзи Кийч. Тя жъне висока възвръщаемост на платформите поради влиянието си. Дейзи се радва на значителни последователи в YouTube, Instagram и TikTok, фактор, който значително й помогна да расте финансово.

Кийч е родена на 12 август 1999 г. в Санта Роза, Калифорния. Тя има малък брат, който се казва Роби. Майката на Дейзи Кийч е Шона Кийч. Тя е редовен потребител на Instagram. Често споделя своите снимки и тези на семейството си на своята страница. Дейзи учи в колеж в Санта Барбара, но напускаа, за да се концентрира върху страстта си. След това тя напуска и дома си и отива в Лос Анджелис.

Дейзи е един от младите умове, които правят голям успех в дигиталното пространство. Тя създаде своята фитнес марка от земята и тя се разраства постепенно. Откъде започна всичко? Започва с работа в магазин за тониране, след като напуска колежа през първия семестър – това е първата й работа. Докато работи в магазина, тя създава страница в Instagram. Обикновено споделя съдържание, базирано на фитнес. Година по-късно страницата привлече над 600 000 последователи.

За съжаление, заплатата в автосервиза не можеше да поддържа живота й, особено разходите. И така, тя реши да се откаже. Опакова всичките си неща и се премести в Ел Ей. Животът в Ел Ей беше тежък за нея. Въпреки това, като решителна млада дама, тя знаеше какво иска от живота – успех. В Ел Ей се срещна с няколко приятели, с които започнаха The Hype House . Тя работи известно време с тях, но наскоро напусна The Hype House и обяви, че съди колегите си Томас Петру и Чейс Хъдсън; Кийч обясни, че въпреки че е вложила значителна сума пари в депозита на Hype House , тя и много други творци в медийния колектив са били оставени настрана от важни бизнес решения. Кийч също така разкри, че Петру често взема огромни решения от името на създателите, обяснявайки, че се чувства „неуважавана, унизена и използвана“.

Темата достигна до подкаста ImPaulsive на Logan Paul на 31 март 2020 г. Logan Paul разкри, че е посъветвал и двете страни да разрешат въпроса далеч от социалните медии. Разговорът и съветът на Дейзи Кийч на Логан Пол обаче не дадоха очакваните резултати – Кийч продължи да ги съди. След това Кийч и нейната най-добра приятелка Аби Рао съосноваха къщата за съдържание в социалните медии, наречена The Clubhouse , която се намира в Бевърли Хилс.

Keech притежава марка за фитнес . Марката се фокусира върху тренировъчни програми и планове за хранене. Тя също продава фитнес ластици. Лентите са от съществено значение за изпълнението на тренировъчния план. В момента всяко парче струва $29,00. Тя възнамерява да разшири бизнеса още повече, като въведе повече продукти като добавки. Кариерата на модел на Дейзи Кийч й спечели много одобрения. Например, тя е работила с FashionNova Clothing, Ko-Watches и MANSCAPED, наред с много други.

По време на писането Дейзи се среща с Майкъл Йергер. Двамата се срещнаха на събитие за гости през 2019 г. Влюбените гълъбчета споделяха снимки един на друг в акаунтите си в Instagram.

Освен че е предприемач, Дейзи печели парите си чрез одобрения на марки, всичко това заради влиянието си в социалните медии. Присъствие в социалните медии.  Подобно на повечето инфлуенсъри, моделът Дейзи Кийч се радва на значителни последователи в социалните медии, особено в Instagram и TikTok. Броят на последователите в нейните акаунти расте стабилно, откакто се присъедини към платформите. Към момента на писане страницата й в Instagram има над 5,2 милиона последователи. В платформата можете да намерите горещи снимки на Дейзи Кийч. От друга страна, акаунтът й в TikTok има над 6,2 милиона последователи, с над 146 милиона харесвания. И накрая, Дейзи е приятелски настроен човек, който обича работата в екип – това е видно от видеото от 2018 г. , където Дейзи Кийч и Никол Копчат се виждат да играят с три топки. Kopchak е модел и стриймър на видеоигри.

Изображение

Дейзи Кийч е млада и необикновено талантлива дама. Тя е решителна и трудолюбива, откъдето идва и ранният й успех. Важното е, че Дейзи не се страхува да преследва амбициите си.