Ал Пачино хвърли око на турската актриса.

Холивудската легенда Ал Пачино, който е на 83 г., и половинката му Нур Алфала се разделиха само три месеца след раждането на сина им Роман. Тя е подала молба за настойничество, което включва периодични посещения на известния актьор, пише “Дейли мейл”.
Припомняме, че двамата са заедно от 2022 г. и мнозина бяха изненадани, когато двойката се сдоби с дете през юни тази година. Самият Пачино се усъмни в тази информация, затова поиска да установи бащинство чрез ДНК.

Списание “The Blast” има достъп до документацията и Алфала твърди, че е казала пред съда, че е готова да предостави на Пачино съвместно законно попечителство над сина им. Това би означавало, че актьорът ще има право да решава относно образованието, лечението, религията и други въпроси, касаещи възпитанието на момчето.

Тя представи документ в съда, в който Пачино признава бащинството.

Бившата му приятелка, която е с 54 години по-млада от него, също заявила според съдебните документи, че иска актьорът да плати адвокатските й хонорари или всякакви други разходи, свързани с делото. Конкретният размер на исканата издръжка не е посочен.

Между другото, актьорът от връзката с бившата си половинка Бевърли Ди Анджело има 22-годишни близнаци Антона и Оливия и дъщеря Джули Мари (33 г.) от бившата си приятелка, треньорката по актьорско майсторство Ян Тарант.  https://trud.bg/