• Соня Георгиева: НАШАТА СИЛА Е И ЩЕ БЪДЕ В ПОЕТИЯ И СПАЗЕН АНГАЖИМЕНТ

Местна коалиция“БСП за България(ЗНС) откри официално предизборната си кампания вчера, 2 октомври.  В препълнената зала на читалището в с.Победа кандидатът за кмет на община Добричка и водач на листата за общински съветници Соня Георгиева приветства присъстващите с думи на благодарност за гласуваното й доверие и направи своеобразен отчет на свършеното от нея, и кметския екип през изминалите четири години.

„Решимостта ми да тръгна отново към тази изключително отговорна позиция е  мотивирано не само от професионалния ми опит, но и от желанието ми да продължа да работя за просперитета на нашата община, за едно достойно съществуване на жителите й. Да работя така, че тя да разгърне своята уникалност и да се превърне в атрактивна и приветлива за живот“, заяви кандидатът за кмет втори мандат в община Добричка и продължи:

„Нашата сила е и ще бъде в поетия и спазен ангажимент. Това е работата  на добрия управленец – да поема ангажименти, които може да изпълни в интерес на хората и общината“

Пред избирателите бяха представени всичките  21 кандидати за общински съветници.

Разяснения във връзка с предстоящия вот направи Живко Желев, председател на Общ.съвет на БСП в община Добричка и втори в листата за общински съветници. Той  обърна внимание  върху номера на местната коалиция- 68, откривайки символика в интересното съвпадение с броя на населените места и апелира за  здрав разум и правилен избор.

Пред жителите на с.Победа се изправи и единственият кандидат за кмет на селото, досегашният кмет Галин Иванов. Той благодари на кметския екип на община Добричка , спомогнал за значително повишаване на вложените инвестиции в с.Победа.

На откриване на предизборната кампания присъства народният представител от Коалиция „БСП за България“ Мая Димитрова.

В празничния концерт се включиха танцова формация „Балкански ритми“ от Варна и поп изпълнителят Георги Петров.