Мишел Герциг и Тибо Куртоа са една от най-новите двойки, но без съмнение и една от най-утвърдените в света на футбола. Сега, когато минаха няколко месеца, откакто си казаха “Да”, моделът и вратарят на “Реал” (Мадрид) дават интервю за “Ел”.

Тази убийствена блондинка ще се омъжи за вратаря на Реал Мадрид - 1

Двамата признават, че връзката им е започнала в социалните мрежи, но за разлика от други подобни, е продължила доста време, преди да се видят на живо. “Бях в хотела, след мач с националния отбор и ми изскочи снимка на Мишел в инстаграм с нейното куче. Стори ми се много сладко и коментирах: “Сладури”, без очакване тя да ми отговори. Но го направи”, казва белгиецът.

“Видях съобщението и си помислих: ” Добре, това е страхотно. Ще му отговоря”, и написах: “Благодаря”. Той веднага ме попита как е минал денят ми, как върви всичко и аз си помислих: “Този човек е очарователен”, казва израелският модел. От този момент двамата започват да си говорят, докато не се срещат лично през април 2021 г.

Дівчина дня: Мішель Герциг - тендітна модель, яка підкорила серце Тібо Куртуа

Всъщност вратарят на “белите” разкрива странната шега, която Мишел си направила с него в деня на срещата. “Беше в Барахас, на летището. Веднага след като кацна, тя ми каза, че е имала проблем и че няма как да влезе в страната. Това беше шега, но бях шокиран и започнах да мисля как мога да го разреша. Не можех да повярвам, прекарах ужасно”, обяснява той.

“Измислих това, за да разчупя леда, защото бях много нервна да го видя – обяснява хубавицата. – “Говорихме по чат от месеци, познавахме се, но имахме нужда да се видим лично. Не бяхме планирали много. Всичко стана естествено.”

“Тя донесе у дома куфар за две седмици, защото идеята й беше след това да лети до Амстердам, за да работи. И повече не си тръгна”, завършва стражът на “Реал” (Мадрид). https://www.bgdnes.bg/