дом Акценти МИРИШЕ НА SEX! Актьорът Петър опипа красивата Моника във „Фермата“

МИРИШЕ НА SEX! Актьорът Петър опипа красивата Моника във „Фермата“

576
0
  • Край на задръжките в шоуто

Край на задръжките във „Фермата“! Актьорът Петър тотално забрави за телевизионните камери и опипа на голо сексапилната Моника, докато двамата лежаха по бански край басейна. „Детенце мило, сладко“, прошепна 43-годишният участник на 15 години по-младата красавица и започна да я гали по коляното, видя Lup.bg.

Моника отговори на ласките му като нежно прокара пръсти по свивката на ръката му. Окуражен от реакцията й, Петър разходи ръката си нагоре по дългото й бедро. „Ако трябва да оценя от 1 до 10 колко е хубаво да галиш крака на Моника край басейна, отговорът е 11“, каза по-късно актьорът пред екипа на продукцията, докато брюнетката палаво се усмихваше до него. В следващите часове двамата прекараха залепени един до друг.

Моника, която е софтуерен инженер, обаче започна да се колебае дали да се хвърли в авантюрата. „Редно ли е, не е ли редно? Искам ли го, не го ли искам? Обърквам се от себе си. Страх ме е да не направя грешен избор. Вече не съм на 20 години, искам да имам семейство, дом, съпруг и деца, и да направя осъзнат избор, а не осъзната глупост. Ако допусна грешка, ще бъда осъдена под лупа“, каза Моника, явно притеснена от реакцията не само на семейството си, но и на зрителите.  https://lupa.bg/

На участница във „Фермата“ й се прави секс, забраниха й

Пет дни след старта на риалитито „Фермата“ хормоните в стопанството врят и кипят. Талисманът на „Левски“ – избухливата и емоционална Дана се оплака, че й се прави секс, та две не вижда.
Актрисата Даяна завъртя флирт с фокусника Йордан, а плеймейтката Жанета направи еротично къпане на поляната. Водещият на шоуто Андрей обаче рязко охлади страстите, като издаде заповед за пълно въздържание. „Ходете боси, пийте само вода и в никакъв случай не правете секс!“, призова участниците той.
Повод да наложи мораториум му даде йогата Илиян, който проповядва пълно отричане от всички земни радости – от обилното преяждане до интимните удоволствия. Въпреки че почти не яде и не е помирисвал жена от месеци, той безапелационно победи здравеняците във фермата в първата битка за имунитет. Според Андрей, за да се справят с трудностите на селския живот, останалите трябва да последват примера му и да станат аскети.

Публикувана на
10 Септември 2020 година
https://www.plovdivmedia.bg/