Без да се лъжем, трябва да си признаем няколко неща. А те са, че самите жени съзнателно или не, но обичат да показват бюста си. Разбира се говорим за умерена показност, а не пошло демонстриране на бюста в огромно и бездънно деколте.

Другият неоспорим момент е, че мъжете масово зяпат женската гръд. Добре е, ако това става по завоалиран начин, а не нагло и безочливо.

Но едно момиче, което е надарено с огромен бюст, реши да си направи доста интересен таен експеримент.

Тя облече блуза с дълбоко деколте, което да подчертава пищния й бюст, а между гърдите си сложи скрита камера. След това реши да се поразходи из улиците на Ню Йорк.

Тя искаше да излгеда записите след това, за да разбере колко често някои поглежда към гърдите й. Но не само това! Тя имаше и една много по-голяма цел.

Е, резултатие от тайният й експеримент бяха… очаквани. Трудно беше да се намеря човек, които да не погледне към бюста й.

По пътя момичето срещнало заинтересовани сервитьори и гости на същите ресторанти. Както и ревниво момиче, което доста силно придърпва приятелят си щом се разминават с нея.

Разбира се и случайни минувачи и продавачи също зяпали гърдите й. Да не говорим, че и кучета се заглеждали по нея. Наистина! Ще се уверите във видеото, което е в края на материала.

Но истинската цел на секси красавицата е не само да види колко често я зяпат в деколтето, а да привлече вниманието на обществеността към проблема с рака на гърдата и неговата превенция.

Това става ясно от крайните надписи, които се появяват, когато броячът на „визуалните контакти“ надхвърли 30. / jenata.blitz.bg

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST