Лятото е вече тук и ние знаем идеалното място, където можете да го посрещнете! Представяме ви Албена – рай на земята, където слънцето сияе ярко, а плажовете са като изваяни от злато.

През юни, Албена е просто магическа. Температурите са точно както трябва – достатъчно топло за слънчеви бани, но все още достатъчно прохладно, за да се насладите на вечерните разходки по брега.

Албена не е просто плажна дестинация. Тя е място, където природата, културата и забавлението се срещат. От аквапарка “Аквамания” до природния резерват “Балтата”, има нещо за всеки.

А най-доброто от всичко е, че Албена предлага множество хотели за всеки вкус и бюджет. Без значение дали предпочитате лукс или уют, ще намерите точно това, което търсите.

Не чакайте! Започнете лятото си с почивка в Албена през юни. Гарантираме ви, че ще бъде незабравимо! “

И не забравяйте, можете да проверите цените на различните хотели в Албена на следния линк ТУК: https://reservations.albena.bg

#Албена #Лято2024 #Почивка #Юни #България #Плаж #Слънце #Море #Релакс #Адвенчър

Може да бъде изображение с тълпа и текстово съобщение

Вълнуващи новини от Ваканционно селище „Албена“!

С голямо удоволствие Ви представяме нашата нова, по-модерна и функционална система за резервации! Тази промяна е направена с цел да подобрим Вашето потребителско изживяване и да улесним процеса на резервация при избора на вашата лятна и не само почивка.

Новата ни платформа може да бъде намерена на https://reservations.albena.bg . Тук е мястото, където можете да намерите най-добрите цени за лятната си почивка по цялото северно черноморие. В Албена можем да предложим почивка за всеки вкус и всеки бюджет.

Молим Ви, пререгистрирайте се в новата система, за да продължите да се наслаждавате на нашите услуги безпрепятствено. За повече информация и затруднения, не се колебайте да се свържете с нашите оператори в CallCenter на телефон +359 700 12 110.

Благодарим Ви за разбирането и с нетърпение очакваме да Ви посрещнем отново в Ваканционно селище „Албена“!

#Албена #НоваСистемаЗаРезервации #ПодобреноПотребителскоИзживяване #ЛятнаПочивка #СеверноЧерноморие #бюджет #отстъпка #намаление

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Незабравимо пролетно изживяване във ваканционно селище „Албена“! 🌸

Подарете си заслужена почивка сред разцъфналата за ново начало природа. Съзерцавайте света на природен резерват „Балтата“, който охотно се разбужда, гален от нежните лъчи на топлото слънце. Потопете се в живителната сила на минералната вода, естествен и непресъхващ извор на здраве и енергия. Повдигнете тонуса на духа и тялото с любимия си спорт. Поемете на вълнуващо пътешествие с танцуващите по сетивата кулинарни предложения.
🏨 Резервирайте своята пролетна Албена през май в 5-звездните Maritim Hotel & SPA Paradise Blue и Flamingo Grand Hotel & SPA, или в 4-звездния Kaliakra Beach.
🌟 Специални предложения за май 2024 г.:
Maritim Hotel & SPA Paradise Blue 5* – Петзвезден разкош от морския бряг
Flamingo Grand Hotel & SPA 5* – Комплексът разполага с няколко басейна, лаундж с изглед към морето, пентхауси с просторни тераси и джакузи.
Kaliakra Beach 4* – Разположение на самия плаж, с гледки спиращи дъха
За настаняване през целия м. май важат специални цени за хотелите Maritim Hotel & SPA Paradise Blue, Flamingo Grand Hotel & SPA и Kaliakra Beach.
🔎 За да получите конкретна оферта посетете:
https://reservations.albena.bg , изберете хотел, период на настаняване и брой гости. Ще Ви бъдат показани различните опции спрямо видове стаи и борд на изхранване.
📞 За повече информация се обадете на +359 700 12 110 или резервирайте директно на https://reservations.albena.bg
Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'की ត 5 ಪಿ albena beautiful beautifulbynature by ature HE3A6PABИMO A6PAB THO EЖИBRBAHEB E B "AЛ6EHA"!'