Любовницата на Бекъм призна и за друга негова афера, побесняла след автобиографичния му филм

0
592

Ребека Лос, бившата любовница на Дейвид Бекъм, полудя, след като изгледа документалния филм за футболиста, излъчен по “Netflix”, и сега публично призна, че той е изневерявал на съпругата си Виктория с нея. Изминаха почти 20 години, откакто бившата му асистентка предизвика медиен шум, когато излезе публично с подробности за връзката им.

След документалния филм за Дейвид и Виктория Бекъм, който беше излъчен по “Netflix”, всички се чудеха наистина ли футболистът е имал връзка с Ребека. Дейвид и Виктория казаха накратко, че периодът, в който е била предполагаемата афера, е бил “най-трудният за тях” и че бракът едва е оцелял, но не са казали ясно дали наистина е имало изневяра или са просто клюки.

Няколко седмици по-късно Ребека Лус проговори, разказа каква е била връзката й с Бекъм, че му е любовница и разкри подробности за сексуалните им подвизи, докато футболистът е играл за Реал Мадрид.

– В документалния филм Бекъм просто казва “горкият аз”. Той не пое отговорност, може да говори, каквото си иска и ми е ясно, че си пази репутацията, но сега той е жертвата, а аз съм лъжецът. Това предполага, че Виктория е страдала само заради мен – каза Ребека.

Сега бившата любима на Бекъм живее в Норвегия, женена е и има две деца. Работи като медицински асистент и преподава йога.

– Ако искаше да говори за това, трябваше да си признае вината. Историите са ужасни, но всички бяха истина – каза тя.

Ребека работеше като негов асистент, а папараците ги следваха плътно.

– Веднъж бяхме обсадени в хотела и аз го измъкнах нелегално в багажника на колата. С времето изградихме специална връзка. Понякога седяхме в ресторант и си докосвахме краката под масата. Понякога се опитваше да ме хване за ръката, докато шофирах – каза Ребека.

Тя си спомня нощта, когато връзката се превърнала в сексуална.

– Той ме съблазни и аз му казах, добре, можеш да имаш, когото искаш. И той ми каза: “Никога не съм правил това”. Спах с него и се прибрах, майка ми разбра, че нещо се е случило и просто ми каза: “Внимавай“.

Любимата на Бекъм разказа и за “инцидент”, станал на рождения ден на бразилския нападател Роналдо.

– Всички пристигнахме на партито, свиреше самба група от Бразилия, лееше се шампанско. Видях Дейвид далеч в градината, разговаряйки с красив испански модел. Това ме нарани. Изведнъж телефонът ми звъни и това е Виктория Бекъм. Казах й, че не знам къде е Давид, тя му звъни, той не отговаря. Тя ми каза – не затваряй, иди и го намери.

Ребека започнала да търси футболиста из цялото имение и накрая забелязала бодигардовете му горе, пред вратата на спалнята.

– Показвам телефона и тихо казвам, Виктория се обажда! Той излиза и през вратата виждам този модел да лежи на леглото. Давам му телефона, казвам – жена ти звъни. Говори за кратко с нея, връща ми телефона и се прибира в стаята. Помислих си каква съм глупачка. Но той ме държеше в лапите си…”

Когато таблоидите разбраха за връзката им, Ребека не отрече. Но Дейвид го направи, като направи изявление, че е щастливо женен за Виктория и че никоя “трета страна” не може да наруши това.

Ребека запази откровените послания, които Дейвид й пращал преди 20 години, и използва популярността си, за да влезе в риалити предавания. Тя съжалява за аферата си с него.

– Никога не съм искала да разбивам семейството им. Аферата беше грешка и съжалявам, но научих много от нея. Сега живея прекрасен живот със съпруга и децата си – заключи бившата любима на Бекъм.  https://trud.bg/