Във времена, в които хората правят секс преди да си разменили телефонните номера, причинно-следствените връзки се обръщат и вече трябва по секса да се гадае какъв е човекът отсреща. Или отгоре, ако сте избрали такава поза. Предпочитанията в леглото могат да ви разкажат много за партньора ви, само трябва да се научите да четете знаците. Разберете какво говори за половинката ви любимата му поза!

Мисионерската

Издава несигурност, която обаче е типична, ако сте заедно отскоро. Обикновено сексът започва така, а как завършва, е въпрос на въображение.

Това е най-романтичната поза, защото двамата са прегърнати, гледат се в очите и всичко е много, много красиво.

Ако сте от години заедно и това продължава да е единствената поза, в която правите секс, имате нужда от освежаване.

Кучешката

Няма мъж, на когото да не му харесва. Събужда животинските инстинкти у мъжа, кара го да се чувства като царя на джунглата.

По „добавките“ към позата можете да се съди дали мъжът е романтично-приключенски настроен или е по-скоро егоист, който мисли само за собственото си удоволствие.

Ако ръцете му не спират да галят гърба ви или стимулира други (лесно достъпни ) зони на тялото ви, имате всеотдаен мъж, който знае как да ви достави удоволствие.

Жената отгоре

Мъжете, които я харесват, нямат нищо против да оставят жената да ръководи. Те са уверени в своята мъжественост и се наслаждават на живота и жената върху себе си.

Лъжички

Малко гушкане, малко секс, лека нощ, любов. Романтична поза за романтични натури. Или когато всичко трябва да остане под одеялото, защото е студено.

Мъжете, които предпочитат тази поза, истински ценят семейния уют.

Прави

Спонтанният секс е тайната мечта на всяка жена. Да е толкова привлекателна, че мъжът да не може да ѝ устои.

Мъжете, които се водят от инстинктите си, са почитатели на тази поза. Те са авантюристи по природа, любители на риска и обичат да се забавляват.

https://www.edna.bg