Нападението на Бахчеванов, чиито мотиви засега са неизвестни, предизвика паника в района, а мнозина заснеха екшъна с мобилните си телефони

В интернет се появиха кадри от бруталното нападение на българина Милен Бахчеванов в ресторант в истанбулския квартал „Байрампаша“.   На тях се вижда как българинът е прострелян, лежи в локва кръв и отново се изправя, държейки нож. Той е обграден от полиция, която, както БЛИЦ съобщи, е изстреляла по него около 20 куршума. Чуват се и изстрелите, произведени от униформените.

Нападението на Бахчеванов, чиито мотиви засега са неизвестни, предизвика паника в района, а мнозина заснеха екшъна с мобилните си телефони, съобщава DHA.   Както БЛИЦ съобщи, трагедията се разиграла след 22.00 часа в район „Байрампаша“, в ресторант на булевард „Кямил Балкан“. Клиентите, които първоначално изпаднали в ужас от гледката на разярения мъж с мачете, който започнал на троши инвентара вътре.

Бахчеванов бил ранен в крака. След оказаната първа помощ на място, той бил откаран с линейка в болницата. Починал е от кръвозагуба, въпреки опитите на медицинския екип да спасят живота му.   Твърди се, че българинът е имали здравословни проблеми. Разследването на инцидента продължава.

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST