Бащата на певицата Тита – скандалният шеф на НОИ – Силистра Милен Пенчев, който миналата година беше арестуван за далавери с отпускани фалшиви пенсии, за разнообразие е решил да го играе стожер на закона. Lupa.bg научи от свои хора в музикалния бранш, че държавният служител с прическа на селски бийтълс преследва упорито тийн иконата Криско, който му дължи солидна парична сума.

“Габровското тарикатче има да ми връща 100 000 лева, но се прави на ударен вече втора година. Ипотека изплащал, дете чакал. Ще го търпя още малко и го погвам, както аз си знам, пенявел се пред познати Милен.

Тита стана звезда именно покрай Криско и за никого в бранша не е тайна, че лансирането и се дължи на щедрото спонсорство за рапъра от страна на данъчния шеф. Името на Пенчев нашумя преди време в медиите, след като бе прихванат разговор по вайбър за уреждане на пенсия с фалшиви документи. Тогава държавният служител бе пуснат набързо от ареста и обвинението му се размина.

След това гръмна скандал, че щедро спонсорира скъпи разкрасителни процедури на жена си, която от години не работела. На същото положение била и каката на Тита. 25-годишната госпожица нямала трудов стаж зад гърба си, но винаги ходела издокарана в скъпи маркови дрехи. Посещавала топ заведения и пътувал по екзотични дестинации.  https://lupa.bg/