Криминални новини

0
809

ОТКРАДНАХА МИКРОБУС В СТОЖЕР

На 22 март, около 10:20 часа е получено съобщение за противозаконно отнемане на микробус „Форд“, паркиран преди три месеца на неохраняем паркинг в с. Стожер, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

ДВАМА ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ

На 23 март, около 00:50 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Рено“, управляван от 36-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат.

Около 11:45 часа в с. Паскалево е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 19-годишен мъж. Установено е, че водачът шофира също след употреба на наркотични и упойващи вещества.

И двамата мъже са задържани за срок от 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

МЪЖ НАРУШИ ЗАПОВЕД ЗА НЕЗАБАВНА ЗАЩИТА

На 22 март, около 14:53 часа в с. Зърнево е задържан 32-годишен мъж. Същият е нарушил заповед за незабавна защита, издадена от РС Тервел. По случая е образувано бързо полицейско производство, съобщава ОД на МВР Добрич.

72-ГОДИШНА ПОСТРАДА ПРИ НЕПРАВИЛНО ПРЕСИЧАНЕ

На 22 март, около 10:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Васил Левски“ в град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 33-годишна жена, удря неправилно пресичаща улицата жена на 72години. Вследствие на инцидента, пострадалата е настанена в МБАЛ Добрич с диагноза фрактура на шийка на лява бедрена кост. Жената, управлявала Фолксвагена, е с отрицателна проба за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.