• Управляващите се опитаха да палнат фитила на гражданската война по утвърдения американски сценарий, пише лидерът на “Възраждане”

 

“Майдана, ако не сте го разбрали, вече почна. Онзи ден управляващите се опитаха да палнат фитила на гражданската война по утвърдения американски сценарий, вече приложен в Украйна. И за да е приликата пълна, американските марионетки вече си организират украински наемници”.

Това написа в социалната мрежа “Фейсбук” лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов, като споделя и скрийншот, от който става ясно, че занимаващата се с бежанците организация “Украински дом” във Варна е организирала шествие в защита на “европейска България”.

 

Ето какво още пише Костадинов:

Само че с България този сценарий няма да се изпълни. Нито ще има гражданска война, нито ще има Майдан, нито ще има цветна революция. Просто на нас българите ни писна да ни управляват отявлени национални предатели и слуги на мафията, така че просто ще си върнем обратно държавата, която десетилетия наред ни е отнета. Независимо от усилията на статуквото да задържи властта на всяка цена.

Има и още нещо. Вчера, в 15.29 ч., правителството е внесло в парламента предложение за вдигане на ветото над началото на преговорния процес с Македония. Както вече неведнъж предупреждавахме, националните предатели от ПП, ДБ и БСП продължават с държавната измяна.

Време е агонията на това правителство и този парламент да приключи. Във вторник от 17 ч. призовавам всички българи да излязат заедно с нас пред Народното събрание, за да заявим ясно, че България е на нас, българите, а не на чуждите агенти и националните предатели.

В същото време, от фейсбук профила на украинският културен център в кв. “Чайка” във Варна, става ясно, че показната демонстрация се е провела вчера (17.06), като самите организатори споделят снимки от събитието в мрежата. Ето какво гласи тяхното съобщение, в което се натъртва на “Промяната”:

“Целта на събитието е да се проведе демонстрация в подкрепа на устойчивото развитие на България в Европа. Нека всеки, който иска да бъде част от ПРОМЯНАТА към една по- развита и справедлива България да дойде пред паметника на приморците до Община Варна.

Страната ни днес е в криза и тя е политическа, икономическа и социална. Вместо стабилност, устойчив растеж, добра инвестиционна и социална среда държавата се саботира от мафията и нейните политици.

Скандалите във властта станаха ежедневие, докато по света и у нас има инфлация, а в Европа се случва една нелепа война. България днес е на кръстопът и от нас зависи по кой път ще продължим.

Нека защитим европейска България! Да изберем демокрация вместо авторитаризъм, свобода, а не подчинение, да покажем смелост и присъствие!

Ние искаме да живеем в правова държава с върховенство на закона. Борбата с корупцията и престъпността трябва да продължи! За да има прозрачност, политическа и икономическа независимост. Искаме достойно бъдеще като част от модерна Европа!

https://blitz.bg