Комисар Милтенов с ексклузивно разкритие за Димитър, ликвидирал хладнокръвно млада жена в хотел “Рила”

0
1219

Комисар Калоян Милтенов от Трето РПУ разкри подробности за жестокото убийство в хотел в центъра на София. На брифинг пред журналисти той съобщи, че към 7.30 часа е подаден сигнал в полицията от рецепционистката в хотела за мъж, който има съмнително поведение. Веднага на място е изпратен полицейски екип, който благодарение на своя нюх открива в стая на 5 етаж труп на 24-годишна жена.

Тя е била регистрирана в хотела на 15 декември. Мъжът не е имал регистрация. Няма свидетели на убийството. Тепърва предстои да бъдат взети проби дали убитата и арестуваният са употребили алкохол и наркотици.

За момента 37-годишният мъж Димитър Ръжев, който е криминално проявен съдейства на органите на реда. Той, според данните, има и психически отклонения. Няма информация Ръжев и убитата да са в съпружески отношения.

Преди това излезе следната информация:

Младата жена, убита в столицата, е умъртвена по брутален начин в хотел “Рила”. Килърът се казва Димитър Ръжев и от дни е бил в неадекватно състояние, най-вероятно заради употреба на наркотици. Преди 3 дни жертвата и нейният приятел Димитър Ръжев идват в София и се настаняват в хотел “Рила”. Тези три дни те прекарват в обикаляне на заведения в столицата. По неофициална информация и двамата са били под въздействие на наркотици и алкохол почти през цялото време. Миналата нощ между тях става скандал. Жената е душена, главата й е ударена и е прободена в областта на лицето. Тази сутрин около 8 часа, 37-годишният Димитър Ръжев отива на рецепцията във видимо неадекватно състояние. По неофициална информация смъртта е настъпила след прободна рана с вилица. Рецепционистите счели за необходимо да подадат сигнал до полицията. Ръжев е задържан на рецепцията. След това в стаята им, на 5 етаж в хотела, полицията намира и тялото на жената. Продължават огледите на местопрестъплението.

https://www.blitz.bg