КМЕТЪЛА ОТНОВО НА ДЖУЛАЙ В КАМЕН БРЯГ

0
691

Бившият кмет на Каварна, Цонко Цонев, посрещна отново първото юлско слънце в култовото село Камен бряг, след 4-годишно отсъствие. Кметъла се превърна в главен организатор на спонтанна музикална програма, тъй като от общината заявиха, че няма да има официален сценарий, с цел да няма струпване на много хора. От Община Каварна спазиха обещанието си и бяха обезопасили района, бяха въведени зони с ограничен достъп, заради безопасността. През цялата нощ за реда и недопускането на инциденти следяха патрулни екипи на РУ МВР – Каварна.

Стотици любители на свободния дух окупираха платото край Камен бряг още в късния следобед на 30 юни – едни разпънаха палатки, други паркираха каравани и автомобили на платото. Да посрещнат Джулай Морнинг бяха дошли и много румънци.

Благодарение на Цонко Цонев, за адреналина на присъстващите се погрижиха русенска рок банда и големият приятел на Кметъла Александър Филчев – Санеца, а на Огънчето звучаха песни на Смоуки, Бийтълс, Род Стюард и, разбира се, на Юрая Хийп. НДТ