Изглежда ни очаква добра седмица. Поне не трябва да носи форсмажорни обстоятелства и неприятни новини. Въпреки че е невъзможно да бъдем напълно сигурни в това.

публикува предсказанията на Татяна Бендз, базирани на древната китайска система „Бази“, което означава „Осем йероглифа на съдбата“.

Изглежда ни очаква добра седмица. Поне не трябва да носи форсмажорни обстоятелства и неприятни новини. Въпреки че е невъзможно да бъдем напълно сигурни в това. Настоящият месец на Коня се проявява твърде агресивно – Огънят е запалил всичко, до което е стигнал.

През следващата седмица не трябва активно да ходите по лекари, а всички други жестове са много благоприятни, включително търговски сделки и покупка на скъпи имоти. Уикендите се прекарват най-добре в блажено бездействие – така или иначе в края на седмицата енергиите ще благоволят да сменят благоволението с недоволство и могат да уредят някакъв лош късмет.

Понеделник, 26 юни. Ин дърво върху заек

В понеделник всичко ще се нареди максимално добре, с изключение на посещенията по лекари. Препоръчваме да посетите последния някой друг ден. Не този понеделник. Понеделниците като цяло не са много пригодени за не най-приятните дейности.

Планирайте за началото на седмицата да получите плодовете на труда си. Най-накрая семената, за чието отглеждане сте работили толкова много, трябва да покълнат. За някои това ще бъдат резултати от упорита работа, за други – интензивно обучение, а някой ще получи новина, че влиятелен човек се е съгласил да го подкрепи.

Този понеделник е благоприятно да подписвате договори, да стартирате нови проекти, да играете сватби, да започнете сериозно обучение и дори да играете сватба. Върху каквото и да се фокусирате този понеделник, може да ви направи по-богати и по-щастливи в бъдеще. Уловете момента и не забавяйте.

В този ден не бива да ходите по болници, да взимате заеми и да се записвате в дълги и сложни задължения. Преместете тези неща за друг ден. Хората с петел в картата този понеделник ще се чувстват не на място.

Вторник, 27 юни Ян огън на дракона

Вторник ще донесе енергията на печалбата. Това се показва от няколко енергийни комбинации наведнъж. Денят е изключително добър за сключване на търговски сделки, покупко-продажба на скъпи имоти.

Освен голямо и дребно пазаруване, във вторник планирайте да започнете големи неща: ремонт, пътуване, отваряне на бизнес. Денят е благоприятен и за всичко, свързано със сферата на взаимоотношенията. Можете да се запознаете, да се ожените или, напротив, да прекратите отношения, да се разведете.

Почти няма неблагоприятни аспекти към енергиите на вторник – с изключение на полагането на основите. Като цяло китайците приемаха всякакви земни работи много сериозно и избираха датите за тях особено внимателно. Така че – съветвам ви да слушате и да не копаете канавки във вторник.

За хората с Куче в енергийната карта се готвят от една страна увеличени печалби, а от друга – повишено нервно напрежение. Ще трябва да поживеете с това известно време.

Сряда, 28 юни Ин огън на змията

Уф, след такова френетично начало на седмицата, сряда е ден за спокойствие и релакс. Енергията е минимална, искам да не правя нищо, да се мотая, да се мотая и да мечтая. Погрижете се за тези важни неща в сряда. В никакъв случай не си забранявайте да мързелувате.

Не е необходимо да планирате важни дела, сериозни разговори в сряда, още повече – постъпване на нова работа (или търсене на такава), както и срещи, срещи и годежи-разводи. Денят не е предназначен изключително за хирургическа намеса в тялото (освен, разбира се, за спешни случаи). Застоялото блато от енергии не помага на лечителите, а по-скоро им пречи.

Най-податливи на негативното влияние на енергиите на околната среда ще бъдат хората със Свиня в карта Бази. Определено трябва да се скриете колкото е възможно повече и да не блестите напразно.

Четвъртък, 29 юни Ян земя на коне

Четвъртък дублира енергията на деня с енергията на месеца. Два коня, две земи Ян. От една страна, денят може да е супер успешен, от друга – пожароопасен в буквалния и преносен смисъл. Вече много активна енергия на Огъня се е натрупала за един ден.

Планирайте за четвъртък всичко, което ще ви помогне да станете още по-добри, още по-силни, още по-успешни в бъдеще. Грешно изчисляване на бъдещето, разбивка на различни сценарии за развитие на събитията, точни и много подробни сънища – това са идеалните часове за този четвъртък. Благоприятно е, пишат древните китайци, в такъв ден да се прави годеж, да се подготвят сватби, да се организира преместване или голямо пътуване.

Началото на лечението също, пишат те, е благоприятно. Както и започване на строителство, ремонт или нова работа. Така че с ентусиазъм отиваме в болницата, на строителния пазар или при новия шеф за работна среща.

Неблагоприятно е да се копае в земята (отново). Хората с плъх в картата трябва да помислят два пъти, преди да напуснат къщата в този ден. Те ще бъдат силно щурмувани.

Петък, 30 юни Ин земя на козата

Петък след четвъртък е за общо почистване. Както се случва след добра работа, всички ъгли ще бъдат затрупани, хаос и тъпота в мислите. Време е да започнем да чистим. Енергиите само ще помогнат.

Планирайте за петък земни работи (най-после!), разтоварване, ремонти от всякакъв вид, разводи. Тоест най-общо – освобождаване от всичко ненужно и остаряло. Това може да включва и токсични връзки, лоши спомени, всякакви ненужни слоеве целулит и бръчки навсякъде.

И така, помниш ли? Пролетно почистване, посещение при диетолог, посещение при психотерапевт или в деловодството за развод – всичко това са идеални дейности за петък. Да, също така ще бъде полезно да се отървете от лошите навици. Давай и не казвай благодаря.

Но хората с Коза в картата може дори да имат късмет – те са „застрашени“ от сблъсък в петък, което, от друга страна, ще помогне за печалба. Така че зависи от самите Кози дали да са тъжни или щастливи за този ден.

Събота, 1 юли  Ян метал върху маймуна

Събота, въпреки статута си на почивен ден, ще бъде ден на железен ред. Енергиите на Ян Метал ще наводнят деня и ще изискват от нас яснота на ума, разбираемост на мислите и структурирани действия. Всичко, което попадне във фокуса на вашето внимание в събота, ще се умножи многократно.

Планирайте неща за събота, които потенциално могат да ви донесат просперитет. Добре е да организирате парти за новодомци, да получите това, което заслужавате (в добър смисъл), да съберете дългове. Не трябва да пътувате в събота, да организирате преместване, сватби и да започвате ремонти. Възможна финансова загуба.

Неблагоприятно е вземането на заеми и трудни задължения. Има голяма вероятност да потънете в дългове и морални задължения за дълго време. За хората с Тигър в картата денят може да изглежда твърде нервен. В това отношение Тигрите е по-добре да сведат до минимум социалните си контакти.

Неделя, 2 юли Ин метал върху петел

Неделя е предназначена за пълна почивка. Празна глава и никакви списъци с важни неща – така трябва да бъде тази неделя. Причината е сблъсъкът на енергията на деня и годината. Тази година се проявява доста рязко, така че е по-добре да не пренебрегвате предупрежденията.

Енергиите на неделя могат да донесат объркване, внезапни заболявания, наранявания, порязвания, повишена нервна възбудимост до панически атаки. Ако знаете, че имате повишена емоционална чувствителност, предпазете се предварително – не посещавайте многолюдни места и внимавайте с пробиващи и режещи предмети.

За хората със Заек и Петел в картата всички предупреждения трябва да бъдат повдигнати на квадрат. Силно ви съветваме да не поемате рискове, да се занимавате с екстремни спортове и да пренебрегвате мерките за безопасност, каквото и да правите.

Успешна седмица на всички ни!