Йорданка Костадинова – кандидат за кмет от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ и кандидатите за листата на коалицията за общински съветници Десислава Първанова, Велислав Даскалов и Драгомир Цукев, гостуваха на преподавателите от профилирана гимназия „Райко Цончев“. Поводът бе Международният ден на учителя – 5 октомври.

„Знаем, че от училището започва всичко, защото човек се изгражда най-вече там, където прекарва по-голяма част от времето си. Не бива да пропускаме и ролята на семейството, но мисля, че учителите допринасят най-много за развитието на децата ни“, сподели Йорданка Костадинова. Тя  самата е много благодарна на своите учители, защото е имала късмет да попадне на добри преподаватели, които са й помогнали да се развие и реализира.

Тя благодари на учителите за труда, отдадеността и апостолската им дейност  в това забързано време, в което трябва да научим децата си, не само на наука, но и на осъзната гражданска позиция и на човешки добродетели.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ

Всички новини можете да следите и в Телеграм канала ни https://t.me/ndt1eu безплатно, без цензурата на Фейсбук, а по желание можете и да се абонирате  безплатно.