1. Надежда Петкова – магистър по „Електронна техника и Микроелектроника” от Технически университет – Габрово и бакалавър по „Счетоводство и контрол” от ИУ-Варна. Работила е като лектор по информатика, като оперативен счетоводител. Била е и финансов консултант, ръководител на Бизнес център – Добрич. Заместник-кмет на Добрич с ресор „Икономическо развитие и европейски фондове” в периода 2007 – 2015 г. През последните четири години работи като консултант по европейско финансиране за най-големите общини в България – София, Варна, Русе, Велико Търново.
  2. Веселин Велев – завършва Висше образование в гр. Русе, повече от 25 години има успешен частен бизнес. Управител на най-големият, построен в града от зелена поляна завод през последните 30 години, женен с 2 деца и 1 внуче.
  3. Зорница Михайлова – юрист. Работи като адвокат. Общински съветник и председател на правната комисия в мандат 2015-2019 г.
  4. Д-р Ивайло Петев – акушер-гинеколог. Ръководи акушеро-гинекологичното отделение в болницата в Добрич. Женен, с три деца. Човекът, който няма фейсбук страница, но армията от благодарни майки създаде специална група „Майките на д-р Петев“.
  5. Красимир Николов – завършил Шуменския университет. Икономика и информатика са професионалните му квалификации. Настоящ заместник – областен управител на Добрич, общински ръководител на ГЕРБ Добрич.
  6. Детелина Николова – един човек свързал името си с град Добрич по категоричен начин, с много опит и знания. Била е три мандата кмет на град Добрич, областен управител.
  7. Иво Пенчев – учил в Австралия, но се завръща в Добрич, където създава своя успешен частен бизнес. Вече 3 мандата е общински съветник, като последните 4 години е председател на Общинския съвет.
  8. Камелия Койчева – коренячка добричлийка. Както тя обича да казва: „Дядо ми е роден в центъра на Добрич“. Работила като учител, директор на „Младежки дом“, като заместник – кмет „Хуманитарни дейности“. В момента е главен асистент в Шуменския университет. Има 2 деца и внучета.
  9. Димитър Василев – инженер по транспорта, магистър по счетоводство и контрол. Сега работи като началник Автогара, заместник управител „Пътнически превози“. Женен с 2 деца.
  10. Радослав Рачев – магистър инженер. Има семеен бизнес. Женен с 3 деца.
  11. Кина Драгнева – В продължение на 40 години директор на най-желаната от родителите детска ясла „Пролет“. Три мандата общински съветник. Административен секретар на областната структура на ГЕРБ.
  12. Галин Господинов – завършил ВВМУ-Варна. Работил в търговския флот. Сега има частен бизнес. Председател на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост. Семеен, с 3 деца и 3 внучета. Два пъти е съветник в Общинския съвет.
  13. Емил Бърдаров – електроинженер, магистър по финанси. Работи като регионален „ИТ“ координатор във водеща финансова компания. Семеен, с две деца, които днес работят в Европа.
  14. Младен Матеев – Спортист, успешен бизнесмен, ръководещ устойчив бизнес над 25 години. Човек с активна гражданска позиция, три мандата общински съветник и председател на ПК по спорт и младежки дейности. Баща на две деца, близнаци.
  15. Павлин Тодоров – близо 30 години мениджър на фирма „ПАТО“, женен с 3 деца.
  16. Стефан Милев – инженер – технология и управление на автомобилния транспорт. Началник на областния отдел „Автомобилна администрация“, семеен – с дъщеря. Общински съветник в предходния мандат.
  17. Иван Иванов – икономика, аграрно стопанство, търговия – това са професионалните му сфери, активно участва в политиката от близо 30 години. Бил е областен управител на Добрич. Семеен с 2 деца, вече има и внуци.
  18. Д-р Добрин Добрев – е с две висши образования. Главен лекар на Ветеринарна клиника „Вивавет“. Изключително много сили влага във военната история, като целта му е Военно-патриотичното образование на съгражданите ни.
  19. Светослав Гочев – електроинженер, ръководител на Областна пощенска станция, член на Българския Земеделски Народен Съюз. Семеен с 2 деца.
  20. Нели Апостолова – Инженер-технолог. Директор на Гимназията по Туризъм – училището, което успя да прослави града ни с младите и амбициозни възпитаници.
  21. Светлозар Стоянов – магистър по икономика. Работи като финансист в Търговско – промишлената палата – Добрич. Притежава квалификация „синдик“ и има малък частен бизнес. Семеен с двама сина.
  22. Ангел Табаков – Има частен бизнес в сферата на транспорта и опит като общински съветник, семеен с две деца.
  23. Мирослав Петров – от 20 години е управител на „Добруджа билдинг“ ЕООД, семеен с 2 деца.
  24. Дженко Русев – целият му професионален път преминава в Добрич. Един от най-добрите хирурзи в област Добрич. Към момента работи в ДКЦ 2 (Диагностично-консултативен център) – хирургичен кабинет. Женен с 2 дъщери.
  25. Деян Стоянов – строителен инженер, работи като старши експерт в Агенция по кадастъра.
  26. Красимир Коев – спортист с много победи. Вписан два пъти в почетната книга на гр. Добрич. Женен с едно дете. Водил е много битки, следващата е на 27 октомври, която отново ще е с победа. Неколкократен победител в Обиколката на България.
  27. Д-р Деян Йорданов – Работи като общопрактикуващ лекар, специалност обща медицина и хирургия. Занимава се със спортна медицина. Семеен, с три деца.
  28. Петя Обретенова – както обича да казва за себе си, 100% натурална добруджанка. Работи като главен счетоводител в Центъра за психично здраве. Общински съветник в мандат 2015-2019г.
  29. Димитър Димов – Занимава се с частен бизнес в сферата на ресторантьорство и търговия. Собственик на любимото на младите хора в Добрич заведение.
  30. Д-р Наталия Борисова – невролог, психиатър, психотерапевт, здравен мениджър. Завършва медицина в Туркменистан. Работи като началник „Мъжко отделение“ в Центъра за психично здраве. От близо 30 години живее в Добрич, омъжена с 2 деца.
  31. Нели Петрова – инженер, специалност двигатели с вътрешно горене и специалност „Счетоводство и контрол“. Директор е на професионална гимназия по транспорт, обслужване и лека промишленост град Добрич. Омъжена с една дъщеря.
  32. Деляна Митева – финансите са силната й страна, завършва счетоводство и контрол и работи като счетоводител в „Старт“ АД, Омъжена с 1 дете.
  33. Радослав Симеонов – Историк, Дългогодишен уредник на Военно гробище-музей Добрич . Горещ радетел за познаване на историята на Добруджа.
  34. Милен Недев – магистър от Стопанска Академия гр. Свищов, работи в сферата на строителството и търговия.
  35. Светослав Паскалев – занимава се с частен бизнес, женен с 2 деца.
  36. Георги Друмев – завършил публична администрация, занимава се с импресарска дейност.
  37. Марияна Георгиева – В момента е секретар в т.нар. ромско читалище. Тя е магистър „Консултативна психология“, гр. Шумен.
  38. Любомир Василев – най-младият ни кандидат за общински съветник. Студент е в Стопанска академия Свищов, завършил финансово-стопанската гимназия в град Добрич. Работи като експерт в националното ТОЛ управление. Член на младежката организация на ГЕРБ.
  39. Керан Керанов – образование „Българска филология“. Работи като мениджър екип в „Търговия на едро“. Два пъти е бил общински съветник в предходните мандати. Семеен 2 деца и внуче.
  40. Гергана Димитрова – Завършила е средното си образование в училището по изкуства „Св. Климент Охридски“ в Добрич, Бакалавър хореограф, има магистърска степен АРТ мениджмънт и режисура. Днес тя работи в училището по изкуства и предава на децата на Добрич любовта към българския фолклор. Семейна с едно дете.
  41. Валентин Иванов – социален педагог, занимава се с частен бизнес в областта на земеделието.

 

ГЕРБ – ДОБРИЧ

Купуването и продаването на гласове е престъпление